כאבים בעין לאחר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעין לאחר שינה
    אמירם
    24/04/2009

לפני כחודשיים בערך נכנס לי משהו לעין ומאותו יום מידי פעם שאני קם בבוקר אני מתקשה בפתיחת העין ומרגיש כאילו יש לי משהו בתוך העין או איזו שריטה הייתי אצל רופא עניים והוא אמר שזה דלקת ונתן לי טיפות משני סוגים מקסידקס ולקרומיצין ובזמן הטיפול לאחר שהייתי שם את הטיפות הרגשתי תחושה של שורף בעין אז הרופא אמר לי שאני יכול להפסיק. עכשיו חזרו לי הכאבים שוב מה זה יכול להיות התחושה היא כמו יובש בעין והרגשה שיש גוף זר בעין או שריטה כל שהיא.
    בתודה מראש.
    אמירם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בעין לאחר שינה

הוספת תגובה

• לאמירם

ד``ר יורם שוחט
    24/04/2009

מדובר בתופעה מוכרת. בעקבות הגוף הזר נשאר אזור רגיש בקרנית, ותחושת השריטה או הגוף הזר מקורם בחיכוך של העפעף על אותו אזור. זה מפריע יותר בהשכמה כי בזמן השינה יש מיעוט יחסי של נוזל הדמעות ופקיחת העיניים לאחר השינה כרוכה בחיכוך מוגבר.

הטיפול הוא באמצעות טיפות נגד יובש ("דמעות מלאכותיות") במשך היום, ומשחת עיניים או ג'ל לפני השינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אמירם
    26/04/2009

תודה רבה על העצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו