שאלה לגבי עיניים דחוף.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי עיניים דחוף.
    אביה
    11/05/2009

אני לובשת עדשות מגע כל יום. משתדלת על חיטוי כמו שצריך..שוטפת ידיים כל הזמן במים לפני . ומשתדלת לתת כמה זמן לעיניים לפני השינה.
    השאלה שלי היא..למה העיניים שלי מרגישות אחרי שאני מורידה את העדשות ולפעמים עם העדשות. ממש יבשות?. הם לפעמים ממש יבשות לי וכשאני מזיז עם האצבע את העדשה אני ממש מרגישה צריבה קלה. בנוסף..אני שמה לה שיש לי המון ורידים בעיניים...וכשמרימים את העפעף אני רואה 2 נקודות כחולות. אני לא יודעת אם זה צריך להיות ככה ואם כן. אבל זה מדאיג. והשאלה שלי האם לפנות לרופא עיניים? או שזה לא בעייה שאפשר לפתור על ידי סטילה או טיפות סטריליות לעיניים? כי אני עושה את זה וזה גם לא הכי עוזר. כל בוקר אני שמה טיפות..אבל זה לא עוזר.
    אולי מדובר בעדשות?..
    אולי אני לא משאירה לעיניים זמן אחרי שאני מורידה? בדר"כ אני נותנת גג שעה לעיניים בלי העדשות בדר"כ..
    תודה מראש. מודאגת! אם אפשר לענות בהקדם האפשרי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי עיניים דחוף.

הוספת תגובה

• תיקון קל

אביה
    11/05/2009

אה אני משתמשת במים וסבון. שכחתי לציין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאביה

ד``ר יורם שוחט
    11/05/2009

קרוב לוודאי שאת סובלת מיובש בעיניים, אך ייתכנו גם סיבות נוספות, כגון משקעים על עדשות המגע . עלייך לפנות לרופא העיניים לבדיקה. הוא יאבחן את הבעייה ועל פי האבחנה ימליץ לך על הטיפול.
    אל תקחי כל טיפול על דעת עצמך. את עלולה לגרום נזק לעיניים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו