מרכיב משקפיים חדש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרכיב משקפיים חדש
    תומר
    28/05/2009

שלום!! מזה חודשיים אני מרגיש שיש לי בעייה כלשהי בעיניים וידעתי שאני זקוק למשקפים.
    אתמול הלכתי לבדיקה מקיפה באופטיקה האזורית והאופטימטריסטית עשתה לי בדיקה מקיפה במכונה,בתוך החדר וכדו'..אני אכן הזדקקתי למשקפיים ובאמת הזמנתי משקפים בסף 650 היא הוציאה לי מין כזה עיכול שיש בתוכו שתי עדשות אחת אמצעית ואחת מסביב לאמצעית ואמרה שכדי לקחת את האמצעית שהיא אנטי משהו..בקיצור היום לקחתי את המשקפים המוכנות ואני מרגיש ממש ממש מוזר, כאילו היה עדיף כבר להשאר במצב שהייתי בו (שזה לא כזה גרוע)..היא אמרה לי לשים אותם ולהתרגל ואילו מישהי מהמשפחה הציע לי לשים אותם שעה ביום וככה להוסיף שעה כל יום עד שאני אתרגל כי אחרת זה באמת יהרוס לי את העיניים..אני מרגיש מוזר, אפילו מתחרט קצת שעשיתי ויותר מכך אני פוחד שהבעיה שהייתה לי היא כ"כ מזערית שאוליי המשקפים בעצמם יהפכו אותי לאחד שתלוי כל היום במשקפים ושבגלל שהייתה לו בעיה קטנה והוא והוא מרכיב עכשיו משקפים אז המשקפים יגרמו לי להיות באמת תלוי בהם..אני פוחד שאוליי יכלתי להשאר עם הבעיה. הבעיה הייתה כזאת: אני עוד מעט בן 18 ועדיין לומד בבית הספר. אני רואה טשטושים,היו לי כאבי ראש נוראיים, ואפילו לא יכלתי כ"כ לזהות מה רשום בלוח, ולעיתים רחוקות מאוד גם לא לזהות אנשים מרחוק. הייתי שמח לדעת אם יש אולי סיכוי שבאופטיקה בטעות עשו לי משקפים עם מידה קצת יותר גדולה?

תודה רבה!! אשמח לקבל תשובה מפורטת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרכיב משקפיים חדש

הוספת תגובה

• לתומר

ד``ר יורם שוחט
    30/05/2009

משקפיים אמורים לעזור, ולא לגרום סבל והפרעות אחרות. לכן יש מקום לחזור לאופטומטריסט ולבקש בדיקה חוזרת. ייתכן גם מצב שהמשקפיים הותקנו בצורה לא נכונה, או עם מספר לא נכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו