מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוף ביותר!!!בדוי30/05/2009
שלום!
יש משהו שמטריד אותי זמן רב.
עשיתי את מבחן אישהרה לעיוורון צבעים באינטרנט ולדאבוני לא ראיתי את מרבית המספרים המופיעים בעיגול.
האם זה אומר שאני עיוור צבעים? ואם כן אפשר לדעת באילו גוונים?
זה חשוב לי מאוד מכיוון שאני תכננתי לשרת ביחידה מובחרת.
אודה מאוד על העזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין!
בדוי30/05/2009אני אף פעם לא הרגשתי בעיוורון הזה וזה מעולם לא הפריע לי בשום דרך כלשהי!
אני רואה את כל הצבעים רגיל עד שזה מגיע למבחן הזה, אני מכיר אנשים שרואים במקום אדום כתום אבל אני לא ככה אז מה זה אומר? אפשר לעשות בדיקה אצל רופא עיניים? אני ממש רוצה להגיע ליחידה מובחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבדוי
ד``ר יורם שוחט31/05/2009קיימות דרגות שונות של ליקוי בראיית צבעים, והמונח עוורון צבעים מטעה, כי רק במקרים נדירים מאד האדם אינו יכול להבחין בצבעים כלל. לפעמים הליקוי קל מאד. בד"כ מדובר על קושי כזה או אחר להבחין בין שני צבעים (לרוב מדובר באדום-ירוק). ליקוי בראיית צבעים לא אמור להפריע לנהל חיים מלאים ולעסוק בכל מה שתבחר, אלא אם תבחר במקצוע המבוסס על ראייה מדויקת של צבעים.
כדי לדעת מה מצבך עליך לפנות לאיש מקצוע שיבדוק את מידת הליקוי, אם קיים (הצבעים בצגי המחשב אינם מדויקים ואין להסיק מבדיקה באינטרנט על ראיית הצבעים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה!
בדוי31/05/2009אני מאוד מודה לך על העזרה... אבל בצו ראשון עושים את המבחן אישהרה הזאת בעצם לא?...
ומביאים את זה על דף נראה לי אז אני אראה את זה שם בניגוד למחשב?
בנוסף האם ידוע לך שיחידות מובחרות פוסלות עיוורי צבעים.
תודה רבה על העזרה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?