דחוף ביותר!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר!!!
    בדוי
    30/05/2009

שלום!

יש משהו שמטריד אותי זמן רב.
    עשיתי את מבחן אישהרה לעיוורון צבעים באינטרנט ולדאבוני לא ראיתי את מרבית המספרים המופיעים בעיגול.
    האם זה אומר שאני עיוור צבעים? ואם כן אפשר לדעת באילו גוונים?

זה חשוב לי מאוד מכיוון שאני תכננתי לשרת ביחידה מובחרת.

אודה מאוד על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר!!!

הוספת תגובה

• שכחתי לציין!

בדוי
    30/05/2009

אני אף פעם לא הרגשתי בעיוורון הזה וזה מעולם לא הפריע לי בשום דרך כלשהי!
    אני רואה את כל הצבעים רגיל עד שזה מגיע למבחן הזה, אני מכיר אנשים שרואים במקום אדום כתום אבל אני לא ככה אז מה זה אומר? אפשר לעשות בדיקה אצל רופא עיניים? אני ממש רוצה להגיע ליחידה מובחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבדוי

ד``ר יורם שוחט
    31/05/2009

קיימות דרגות שונות של ליקוי בראיית צבעים, והמונח עוורון צבעים מטעה, כי רק במקרים נדירים מאד האדם אינו יכול להבחין בצבעים כלל. לפעמים הליקוי קל מאד. בד"כ מדובר על קושי כזה או אחר להבחין בין שני צבעים (לרוב מדובר באדום-ירוק). ליקוי בראיית צבעים לא אמור להפריע לנהל חיים מלאים ולעסוק בכל מה שתבחר, אלא אם תבחר במקצוע המבוסס על ראייה מדויקת של צבעים.

כדי לדעת מה מצבך עליך לפנות לאיש מקצוע שיבדוק את מידת הליקוי, אם קיים (הצבעים בצגי המחשב אינם מדויקים ואין להסיק מבדיקה באינטרנט על ראיית הצבעים).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העזרה!

בדוי
    31/05/2009

אני מאוד מודה לך על העזרה... אבל בצו ראשון עושים את המבחן אישהרה הזאת בעצם לא?...
    ומביאים את זה על דף נראה לי אז אני אראה את זה שם בניגוד למחשב?
    בנוסף האם ידוע לך שיחידות מובחרות פוסלות עיוורי צבעים.

תודה רבה על העזרה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו