האם GPC ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם GPC ?
    שולי
    31/05/2009

מזה כשבועיים שאני סובלת מגרד מטריד מאוד בעיניים, ובעין אחת בפרט. אין תחושת צריבה, הפרשות. מעט אודם בעין.
    אני נוהגת להרכיב עדשות מגע קשות, וכשהתופעה החלה להציק, הסרתי אותן. מזה כשבוע וחצי שאני ללא עדשות. ראוי לציין, שהשתמשתי באותן עדשות זמן רב לאחר התאריך המומלץ להחלפתן.
    ביקרתי אצל רופא עיניים שאיבחן אלרגיה בעפעף, ואמר שיתכן שזה בגלל העדשות. קיבלתי טיפות ליבוסטין לטיפול יומי. הטיפות מרגיעות מעט, אך משעות הערב ועד הבוקר הגרד הופך להיות נוראי ממש (העין אינה אדומה כמעט).
    שאלתי היא: האם יתכן שהאלרגיה היא מהעדשות, ולמרות שהסרתי אותן לפני שבוע וחצי המצב כלל לא השתפר? ואם זו אלרגיה למשהו אחר- יתכן שהתעוררה פתאום בגיל 28?? וכן האם עדשות חדשות יפתרו את הבעיה?
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם GPC ?

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    31/05/2009

התגובה בעיניים יכולה להיות מהעדשות אך הסבירות הגבוהה יותר מוירוס. כך שצריך טיפול בעיהיים שבועיים ורק לאחר מכן אם הכל תקין לחזור לעדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שולי
    31/05/2009

תודה, ד"ר.
    האם טיפול של livostin (טיפה פעמיים ביום) מתאים למקרה שזה וירוס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    01/06/2009

לדעתי טיפול לא מספק אך לא יכול להמליץ על טיפול בלי בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו