תחושת סיחרור בעניים ורגישות לאור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת סיחרור בעניים ורגישות לאור
    אביבית
    20/06/2009

שלום:

לפני שנתיים וחצי חליתי בשפעת קשה מאוד שממש גרמה לי לכאבי עניים קשים ולרגישות לאור יום ואור פלורוסנט ברמות עד כדי סחרחורת וכאבי ראש.מאז 3 בדיקות עניים בהפרש של כמה חודשים-תקין הכל ואחר כך שוב בדיקת עניים אצל רופא אחר-הכל תקין. ( כולל בדיקות לחץ תוך עיני עם טיפות) , ביצעתי גם סיטי לראש לפני שנתיים -הכל תקין.הופנתי למרפאה אלרגית ע"י הנורולוג בגלל היסטוריה של אלרגיות לאביב, וקרדית אבק.אני כבר מיואשת מכל הבדיקות הכל בסדר והעניים מאז ממש עם רגישות גבוהה.יש לציין שאני עובדת עם ילדים ויש פלורוסנטים מה שממש מפריע לי השפעתם על העניים, גם שאני בחוץ באור יום אני מרגישה כך מעין תחושת סינוור חזקה( משתדלת להרכיב משקפי שמש)וגם בעבודה אני מרגישה סיחרור וסינוור עד כדי כך שלפעמים בא לי רק לעצום את העניים ופשוט לישון.בבקשה ענה לשאלתי אני ממש מיואשת .
    אלף תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    21/06/2009

צריך פנייה לנוירולוג לדעתי לא בעיית עיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו