נותרתי ללא תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נותרתי ללא תשובות
    לי
    02/07/2009

שלום רב
    אני לי, בת 28
    לפני כחודש הופיע לי כתם שהחל להפריע לי בראייה בעין שמאל, מיהרתי לרופא מומחה שנתן לי טיפות אנטיביוטיקה ואמר שהוא לא מבין מאיפה זה נובע.
    הלכתי לחוות דעת שנייה וגם הרופא השני לא ראה כלום, עשיתי בדיקות כלליות מקיפות והכל יצא תקין כולל לחץ דם בגוף.
    לפני כ3 ימים פתאום שתי העיניים התחילו לכאוב לי במיוחד מול מסך המחשב אך הכאב אינו נפסק גם בלילה כשאני בבית.
    אני אובדת עצות, רופאים מומחים לא יודעים להסביר לי למה נוצר הכתם ולמה עייני כואבות
    אציין שאני כמה פעמים בשבוע נטולת קונצרטה (ריטלין) בהשגחת נוירולוג
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נותרתי ללא תשובות

הוספת תגובה

• ללי

ד``ר יורם שוחט
    04/07/2009

אם מקור תחושותיך הוא בעיניים בדיקת עיניים יסודית אמורה לגלות את הסיבה. אם מדובר בכתם "שט"לפני העין זה מתגלה בבדיקה, ואם מדובר בכתם קבוע זה יתגלה בבדיקת שדה ראיה.
    קיימת אפשרות שהתלונות לא נובעות ממצב בעיניים אלא מסיבות אחרות שלא קשורות לעיניים אך מתבטאות בתחושות שציינת. במקרה כזה עליך להתייעץ עם הנוירולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו