מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלג בעינייםדני26/08/2007
בוקר טוב
מאז ילדותי אני רואה קצת שלג בעיניים (כיום אני בגיל ארבעים פלוס). אמרו לי שזה שייך למבנה העיין שלי ולמספר של המשקפיים.
אבל הבוקר קמתי וראיתי הרבה נקודות, שלג, כמו תולעים זוזות, נקודות זזות בעיניים. קצת מלחיץ ולא נעים.
לאחר זמן קצר זה נרגע קצת ......אבל זה מטריד אותי העניין.
(ברצוני לציין שאני סובל מיתר לחץ דם קל וכן מסכרת קלה וכן מחוסר ויטמין B12 וכן יש לי ז'ילבר.
לא ידע אם כל הדברים האלה קשורים לעניין,)
מה זה יכול להיות?
בברכה
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ06/05/2009אתה צריך לפנות בדחיפות לרופא עיניים לבדיקת קרקעיות עיניים לשלילת חורים ברשתית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות שונות בראייה
אריה26/08/2007שלום רב,
אימי בת 80 סובלת לאחרונה מכך שהיא רואה לסירוגין זבובים ודבורים המסתובבים בחלל החדר.
מה שלא קיים כמובן, ועד עתה לא סבלה מבעיות ראייה כלשהן.
היא סובלת מסוכרת ולחץ דם גבוה זה זמן מה ומטופלת בכדורים , זריקות אינסולין .
האם יש הסבר לתופעה זו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/08/2007כמו תשובה קודמת לפנות לרופא עיניים בדחיפות להרחבת אישונים ובדיקת קרקעיות עיניים בחשד לחור ברשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/08/2007מדובר בשינויים בזגוגית העין יש לפנות בהקדם לרופא עיניים להרחבת אישונים לבדיקת קרקעיות עיניים לשלול חורים בהיקף רשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לעדכון
דני08/09/2007נבדקתי ולא נמצא בבדיקה בעייה בעיין.
בקשר לשלג כבר נאמר לי כמה פעמים גם בעבר שזה תופעה נפוצה אצל אנשים עם קוצר ראייה שזקוקים למספר גדול במשקפיים , בגלל מבנה העיין שלהם ולמעשה לרוב לא קיים טיפול יעיל לעניין.
לא נמצא בבדיקה שום בעייה רפואית ספציפית בעיין .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/09/2007מדובר בשינויים בזגוגית (הנוזל שממלא את חלל העין) שאופייני לקצרי רואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/09/2007יש לפנות בהקדם לבדיקת קרקעית עיניים עם הרחבת אישונים לשלול חור ברשתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזריקות B12 יעשו את העבודה
דמיטרי שרמן03/05/2009שלום רב,
טוב שציינת לגבי מחסור B12, אנשים רבים דיווחו שזריקות B12 פתרו להם את בעיה.
מומלץ לנסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?