שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    משה
    12/07/2009

שלום רב!
    אני חולה במחלה שקוראים לה קורטיקונוס בעין ימין ובעין שמאל,בעין שמאל המחלה לא מפותחת אך בעין ימין היא כן כרגע המחלה במצב קיפאון ככה שהיא לא משתנה אך בזמן שהייתי בצבא היו לי הרבה אדימות וכאב בעין ימין ככה שהעין תמיד הייתה אדומה והמגורה הלכתי לרופא עינים מומחה לקורטיקונוס ואמר לי שיש לי אלרגיה לחול רוחות ואבק בעינים,כרגע אני נמצא בבסיס שיש רוחות בצפון והרבה פעמיים יש לי אדימות בעינים וגירוי ממש חזק בעין ימין,אני מפחד שהראייה שלי תדרדר בעקבות זא תהאם זה הגיוני שהראייה תדרדר משיפשוף חוזר של העינים האם אני צריך להיות בבסיס שאין רוחות וחולות כמו בצריפין במקום סגור ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• לאלי

ד``ר יורם שוחט
    13/07/2009

אנשים עם קרטוקונוס בהחלט עלולים לסבול מעיניים יותר רגישות, ובעקר אלה שמרכיבים עדשות מגע.

שפשוף עיניים יכול לגרום להופעת קרטוקונוס, ויכול להחמיר מצב של קרטוקונוס קיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה אחת

משה
    13/07/2009

תודה רבה ד"ר על התשובה,אך לא ענית לי על השאלה האם אתה ממליץ לי לשרת במקום שאין רוחות אלא במקום סגור כמו צריפין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאלי

ד``ר יורם שוחט
    13/07/2009

מטבע הדברים יש להמנע מגרויים כגון אבק ורוח.

ההמלצה על תנאי השרות לא יכולה להנתן כאן, והיא תקבע על פי הנחיות קצין הרפואה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו