עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!
    שרון
    29/07/2009

מבובולת מאוד מאוד,לאחר התיעצות עם מלא .
    כבר 4 חודשים אני סובלת מכאבים בעינים לאחר בדיקות אצל אופטטימטריסטים שנים מהם איבחנו שזה מאמץ יתר של העינים,ולאחר בדיקה של מספר אובחנו כי זה חוסר בפלוסים שמביא את העין להתאמצות שריר לא רצוני וזה כל הכאבים.נמסר לי ללכת איתן רק לקרוב,לאחר שזה לא עבר התחלתי ללכת איתן תמיד.עם המשקפים היה לי פשוט זוועה כאבים גרועים יותר התחילו ממש כאילו העין מתפוצצת.החלפתי מספר עשיתי עדשות-מכיון ומדובר בפלוסים(בעין ימין + 1 ובשמאל+2) קשה היה לי להתרגל למרחב ועשיתי עדשות. איתן הרגשתי יותר טוב אומנם במרחב אבל לא ראיתי ברור נורא מטושטש גם לאחר משחק עם המספרים הורדה והעלאה.היו לי סחרוחרות הבנתי שכניראה המס" גבוה מידי.
    החלטתי שדי ואי אפשר להמשיך ככה כי כל היום זה לשבת עם עינים עצומות בבית ולא לעשות כלום הזמנתי תור לאופטימטריסט באיכילוב בסורסקי,שישבתי אצלו בבדיקה במכונה נמסר לי כי המספרים שם אפסיים (ימין פלוס חצי וחצי צילנדר ושמאל 1 וחצי) הוא טוען שזה לא מספרים למשקפים ובכלל חבל להתחיל עם כל זה.אמרתי לו שיש בידי תוצאות של שני אופטימטריסטים קודמים שטוענים שההתאמצות גדולה ויש לכת עם משקפים תמיד! הוא מבחינתו אומר שגם המספרים האלו וגם כל התופעות שתיארתי0כאבים בארובות העינים-לחץ ברכות העין שורפת אבל לא חיצונית אלא משהו פנימי ) כל אלו לא קשורות למאמץ יתר ולא לשריר בלתי רצוני שמופעל.הוא אמר שאני רואה 6.6 כמו שנמסר לי באמת מכולם.עכשיו אני חסרת ישע יותר לא יודעת מה לעשות,פניתי לרופאת משפחה לעשות בדיקות דם,ולרפוא עינים שוב הזמנתי תור.מאז כל הסיפור הזה אני מרגישה באמת שקצת ירדה לי איכות הראיה אבל אולי זה פסיכולוגי מרוב כל הניסוים על עצמי כל שני וחמישי שינוי מספרים!הופנתי לעשות צילום של מארות פנים-לפי מיטב ידיעתי עשיתי את זה פעם לפני לא רואים כמעט כלום בצילום הזה גם מחיצה עקומה לא ניראת.מה אפשר לעשות אני ממש מיואשת,אי אפשר לחיות ככה. מה יכול להיות שזה נובע?אולי שן בינה(שלא כואבת) לחץ תוך עיני(איך עושים בדיקה). יש לי כאב שמופיע רק בעין ימין לאחרונה וגם בצד זה גודלת שן לכן שיערתי אבל לא ניראה לי קשור.מזה כמה חושים עוד במקום העבודה ובבית יש לי קושי מול מחשב אבל לא הרגשה של כאבי ראש-מה שמביא אותי לחשוב שזה לא מאמץ אולי.הזמן עובר וזה נמשך מלא לכן אני כבר מוטרדת!
    ועוד שאלה-עם מספרים שכאלה כדאי לעשות משקפ לקריאה רק למרות שהאופטימטריסט באיכלוב מסר שלא
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

שרון
    29/07/2009

יש לי עוד משהו לברר אם תוכלו לענות לי
    לגבי עין עצלנית,במידה והעין השמאלית עצלה יותר זה נכון שימין מתאמצת בשבילה?כי כל אחד עונה לי תשובה אחרת על זה.
    ומה אפשרי לעשות?

ואם במספרים כמו +2 +1 כדאי לעשות משקפים לקרוב?

ועוד משהו אחרון לגבי צילום של מערות הפנים-הרופאה שלחה אותי לעשות את הצילום בשל הכאבים בעינים-אך ניראה לחי שזהו צילום שלא יראה משהו חוץ מסינוסים...(במקרה הטוב)
    מה כדאי לבקש מרופא העינים-מחר יש לי תור

תודה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/07/2009

הכי טוב מכל תלונותייך לבקש מרופא עיניים הפנייה להערכה אורטופטית של מיקוד ראייה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    29/07/2009

קשה לתת תשובה בלי בדיקה ייתכן בעייה אקומודטיבית ייתכן פזילה סמויה . צריך בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שרון
    29/07/2009

יכול להיות מצב שבשל צורך למשקפים במחשב-ובקרוב
    ואי הרכבתן גורמת לסחרחורת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו