מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימוץ יתרשרון30/07/2009
ברצוני לברר אם אימוץ יתר של העינים יכול לעשות נזק?
לכוונה היא אם יש לי משקפים בפלוס שבעיקרון נועדו לקרוב אבל בשל מאמץ ניתן לי ללכת איתן תמיד,אם אני לא ארכיב יש איזה נשק שיכול להגרם מלבד לכאבים שיש בעין עצמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאור
ד``ר יורם שוחט30/07/2009משקפיים בפלוס פרושם רוחק ראייה. אנשים צעירים הסובלים מרוחק ראייה יכולים לראות טוב גם ללא משקפיים באמצעות כיווץ השריר הפנימי בעין האחראי על המיקוד. עם התקדמות הגיל פוחתת בהדרגה האפשרות הזאת וגוברת התלות במשקפיים.
המנעות מהרכבת משקפיים עלולה לגרום להתעייפות מהירה של העיניים ולכאב ראש. במקרים מסוימים עלולה להגרם גם פזילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משהו קטן אם אפשר
שרון30/07/2009שאלתי נבעה מכך שאינני יודעת כבר למי להקשיב,היתי אצל 2 אופטימטריסטים שאמרו דבר זהה,
והשלישי בינם שניגשתי היה אופטימטריסט מומחה באיכילוב,שהוא טען שאיןו בכלל מספר למשקפים בשל כך שהמכונה פלטה מספר של 0/0 בימין
ובשמאל 1.75
הוא אמר שאין צורך גם לא לקרוב,
אך יש לי כאבי עינים לא מוסברים, הרגשה של השרירים,רופא עינים לא נותן לבצע שום בדיקה מלבד צילום מערות פנים שיצא תקין
ובדיקת הרחבת אישונים חוזרת,כי לפי טענתו המכשיר שבודק מספר אצל האופטימטריסט כל פעם יפלוט משהו אחר בהתאם לשרירים בעין באותה רגע.. וכך שרק ההרחבה תקבע..
אם יצא בהרחבה שכן יש מאמץ גבוה(לפחות עין שמאל שהיא די עצלה 3 ומשהו יצא) זה נכון שאין מה לעשות אם זה? כי אופטימטריסט אחד אמר מספר של שלוש והשני המומחה אמר שאיןם מה לעשות ושעין שמאל החזקה לא פועלת בשבהיל שנים,זה בסדר גמור להיות במצב הזה.
ועוד שאלה- אני מרגישה גם כמו תחושה של אי צלילות בראיה כאילו יש איזה ערפל או אבק לעיתים,זה קשור למאמץ?
ובכל זאת כל הסיפור נמשך 3 חודשים ומעלה יש אפשרות לנזק?(תחושת הערפל רק מעכשיו)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
ד``ר יורם שוחט30/07/2009קיימות סיבות שונות לכאבי עיניים. יש גם סיבות שונות לערפול הראייה.
מכיוון שלא קיבלת מענה מהרופא שלך, הייתי שוקל לפנות לרופא נוסף לקבלת חוות דעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?