רופא עניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופא עניים
    אנה
    05/08/2009

שלום רב.שאלתי היא מזה המושג Spasem oculomotor?
    בקרתי אצל רופא העניים שלי כי הרגשתי כי הראיה שלי ירדה (אני מרכיבה משקפיים ויש לי -1.75 בשני העניים וחצי צלינדר בעין שמאל) והרופא אמר כי באמת יש לי ירידה בראיה וקבע מספר חדש
    -2.15 אך החליט לעשות בדיקה נוספת ונתן לי טיפות מטשטשות ולאחר מכן בדק שוב את הראיה שלי וראה כי המספר לא השתנה ונשאר -1.75
    ואז הוא קבע כי העין שלי "עצבנית" ומשנה כל פעם את טיב הראיה שלי.האם קיים דבר כזה?ואם כן האם זה יכול לגרום לחוסר שווי משקל וסחרחורות?
    תודה רבה אנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופא עניים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    05/08/2009

יש מצב שבתנועות לא רצוניות את מכווצת את שרירי העדשות וגורמת מלאכותית שהמספר יגדל. ניתן עם תרגול להפחית ולבטל ספזם זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך עניים

אנה
    07/08/2009

תודה רבה על התשובה.שאלה נוספת היא האם ספזם זה יכול לגרום לתחושת חוסר שווי משקל שהנני חשה מדי פעם?
    בברכה ושבת שלום אנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    09/08/2009

אין קשר . בעיית שיווי משקל היא בעיית אוזניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?

שרון
    09/08/2009

הספאזם הזה הוא לא שריר בלתי רצוני שאנחנו מפעילים ומיצרים מספר במוח? במקום המשקפים?
    איזה תרגול ניתן לעשות כדי למונע זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו