הרפס סימפלקס קרטיסיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס סימפלקס קרטיסיס
    מיכל
    06/08/2009

אמא שלי סובלת כבר כמה חודשים מהרפס פעיל בעין מסוג סימפלקס קרטיסיס. הדלקת פעילה ולא מתמתנת בעקבות טיפול תרופתי. הראיה מדרדרת בעין. שאלתי האם יש רופא מומחה בתחום הזה בארץ, או אפילו בעולם. אשמח לקבל כל אינפורמציה שיכולה לעזור.
    תודה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרפס סימפלקס קרטיסיס

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/08/2009

יש הרבה מומחים בעניין בארץ כולל אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרפס בעין

מיכל
    06/08/2009

אמא שלי סובלת כבר 30 שנה. ההרפס מתפרץ כל כמה זמן ועושה נזקים. הראיה כל הזמן נפגעת .אבל הפעם זה חריף יותר מכל השנים והפעם למרות כל הטיפולים שהיא מקבלת - אין כל תגובה בעין, להיפך זה מחמיר היא כבר מטופלת בהרפס הנוכחי כבר למעלה מ-3 חודשים ללא כל שיפור. היא כבר עוד מעט לא רואה בעין. במקרה שלה היא זקוקה למומחה רציני בתחום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעלה

ד``ר יורם שוחט
    06/08/2009

במחלקות העיניים בבתי החולים יש מומחים מהשורה הראשונה בתחום זה.
    לאור מצב העניינים כפי שאת מתארת, נראה שעדיף שהטיפול יהיה במסגרת בית חולים (לאו דווקא באשפוז). מכיוון שהמצב לא משתפר והראייה מדרדרת דרשי הפנייה למרפאות חוץ של בי"ח.
    אפשר גם לפנות להתייעצות למומחה כזה במסגרת פרטית. הפורום מנוע מהמלצות שמיות על רופאים, אך תוכלי לברר מי המומחה למחלות קרנית במחלקת עיניים (פשוט להתקשר למחלקה ולשאול).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו