מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעית עיניםשרון09/08/2009
אני כבר מצטערת על האורך של השאלה-אני כבר לא יודעת מה לעשות לכן בחרתי להעלות את הכל פה ולברר איתכם,
מזה 4 ומשהו חודשים אני סובלת מכאבי עינים,עבדתי בעבודה מאומצת מול מחשב והיתי צריכה לעזוב בשל כל ההרגשה הרעה.עשיתי בדיקה אצל רופא עינים והכל בסדר-
באפריל עשו לי הרחבת אישונים ויצא מספר גבוה לקרוב(+3.75 בשמאל ו+1 בימין)
מאז כל אופטימטריסט שהיתי אמר לי משהו אחר-ואני כבר משתגעת מה לעשות,לא טוב לי בשום כייון.
אחד אומר שאני מפעילה מאמץ כל היום ספזם-ואיך שהעינים נפתחות הן במאמץ ולכן יש לכת עם משקפים כל הזמן! שני אומר רק מקרוב.בבידקה באיכילוב אצל אופטימטריסט נמסר לי בכלל שהמכונה פלטה שאין לי מספר למשקפים.אני ממש מבולבלת ,ומרגישה כאבים בעינים ולפעמים כובד,היו כמה שבועות שאפילו לחץ ברכות,וכמו סחרחורת ואי נוחות בראיה.מלבד זאת יש תחושה של יובש בעין כל הזמן.בעת סגירת העינים חזק אני מרגישה את השרירים בפנים ןהרגשת אי נוחות.רופא עינים לא יודע על מה אני מדברת ואמר שאין לו מושג מה התופעות הללו.שמצד שני אופטימטריסט אמר לי שאם זה מאמץ יתר יש הרגשת יובש סחרחורת ואפילו עד עילפון.
בהתחלה עשו לי משקף עם מספר יחסית נמוך והלכתי איתו שבוע והרגשתי נוראי ממש כאבים בעינים- זה אומר שזה לא מתאים? או שמא יש פה בעיה אחרת?
עשיתי גם צילום פנים לשלול סינוסיטיס והכל תקין.מה אפשרי עוד לעשות אני ממש מנוטרלת,לא עובדת בגלל זה וקושי ביום יום.
ועוד שאלה לגבי טיפות עינים.עד לא מזמן השתמשתי ברפרש טירס-ואחרי זה עברתי להילו קומוד בעצת ברופא עינים-שניהם ללא חומר משמר,האם זה טוב שאין חומר משמר או שמא יש אנשים שזקוקים לזה?
תודה רבה רבבה
ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
שרון09/08/2009שכחתי לצין שהשבוע עשיתי שוב הרחבת אישונים ויצא בעין ימין +1 ובעין שמאל +2.87
עם מספרים כאלה יש מצב שזה מאמץ ונדרש משקפים לכל שעות היום ולא רק מקרוב?
אציין כי לא הרגשתי לפני כל זה בעיות בקריאה מקרוב-נמסר לי פשוט שזה מאמץ שמופעל בלי לדעת
עוד אציין כי עין שמאל שלי טיפה עצלה-אבל נמסר לי שאין זה אומר שימין מתפקדת בשבילה יותרר..
אשמח אם תעשו לי סדר בכל הבלאגן פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעדינה
ד``ר יורם שוחט09/08/2009פני לחוות דעת נוספת לרופא אחר.
תבקשי ממנו גם לבדוק אם יש לך פזילה סמויה.
בדיקת המספר במכונה חסרת ערך. מה שקובע הוא המספר שנמצא על ידי האופטומטריסט או רופא העיניים.
לגבי השאלה על טיפות ללא חומרי שימור - חלק קטן מהאנשים עלולים לפתח רגישות לחומרי השימור שבטיפות, ולכן כאשר מדובר בנטילה ממושכת של הטיפות עדיף ללא חומרי שימור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
שרון09/08/2009המספר שאילו התכונתי זה המספר שיוצא במכונה של הרופא עינים והאופטימטריסטים
הדף עם המספרים שנפלט לאחר מכן..
כל פעם יוצאת לי תוצאה אחרת...
אין נזק בלהרכיב משקפים שלא צריכים או עם מספר גבוה יותר(כי אי אפשר לדעת כבר שכל פעם יוצא משהו אחר)
אני מפחדת שעשיתי איזה נזק מכל ההרכות והשיוני מספר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?