מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יורם שוחטטטיאנה09/08/2009
שלום רב ד"ר, לפני כחודש וחצי הופיעה על העפעפיים העליוניים שלי נפיחות ואדמומיות המלווה בגירוד קל. פניתי לרופא עיניים ורופא עור. כבר למעלה מחודש אני לא משתמשת במוצרי קוסמטיקה כי אמרו לי שזו יכולה להיות הסיבה.
רופאת העור הפנתה אותי לזריקה של סטרואידים שלאחריה לא נראה שינוי ורשמה לי משחה "מקסיטורל" פעמיים ביום,אך המשחה גורמת לי לנפיחות גדולה יותר. בנוסף הנפיחות גדולה יותר בבוקר ולקראת הערב היא יורדת בצורה משמעותית.
רציתי לשאול מה לדעתך יכולות להיות הסיבות לכך? כמה זמן לדעתך יעבור עד שהנפיחות תרד לגמרי? עם איזה רופאים כדאי לי להתייעץ? והאם אני צריכה להמשיך את הטיפול במשחה למרות שהיא גורמת לי לנפיחות? תודה רבה, טטיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לשמוע את דעתו של ד"ר דומניץ גם
טטיאנה09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנושא הוא נפיחות בעפעפיים
טטיאנה09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/08/2009צריך בדיקת רופא עיניים יש טיפול אפשרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
טטיאנה09/08/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטטיאנה
ד``ר יורם שוחט09/08/2009אי אפשר לענות לך ללא בדיקה, ובמיוחד לאור העובדה ששני רופאים (עיניים ועור) לא הצליחו לפתור את הבעיה.
יש להפסיק נטילת כל תרופה הגורמת להחמרה במצב הקיים.
ממליץ לפנות לרופא עיניים נוסף לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?