מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חדות ראיה עין ימיןמוקי09/09/2009
בן 46 מספרים 5 ו - 7.25 וצילנדר. במשך 4 שנים אחרונות קרא לי מספר פעמים מצב שלחוסר חדות ראיה בד"כ בעין שמאל כעת בימין שלעיתים פרשתי אותו כטישטוש.
בבדיקות אצל רופא עינים במשך השנים לא נמצאה בעיה והבעיה חלפה אחרי זמן רב מאוד(כמה חודשים טובים) ושוב חזרה.
בפעם האחרונה שזה קרה ציינה בפני רופאת העינים שהראיה שלי אינה 6/6 אלא 6/7 6/8 שזה לא רכע כלל ולכן אני לא רואה לגמרי חד עלי לציין שכשהתופעה קוראת אני גם סובל מסינוור ממסך המחשב וגם מקשה בקריאת שלטים בנהיגה לא חד מספיק.
החלפתי משקפים לפני שבועיים וגם האופטומטריסט אמר לי שבניגוד למה שאמר לי פעם שעברה (שאני רואה 6/7 6/8 ) לדעתו אני רואה 6/6 מטושטש (אין לי מושג מה זה אומר).
עלי לציין שכשזה קורה לי זה תמיד בסמיכות או להחלפת עדשות או לאחר טיפול בסטאורדים בשל שעורה/כלזיון(סובל 4 שנים וכן מבלפריטיס ויובש בעין).
שאלתי :
האם יש קשר בין המצבים שתארתי שקורים בסמיכות לתופעת אי חדות הראיה או שלא ואם לא למה זה קורה?
איך מומלץ להמשיך מפה והלאה.
משגע אותי שאני לא יודע ממה נובע כי כך יכולתי למנוע וגם הדברים שאני חושב שגורמים אני לא בטוח וצריך אישורכם.
לדעת הרופאה שדה ראיה הוא מיותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ10/09/2009יש הרבה סיבות לירידה בידות ראייה בעיות רשתית קטרקט ועוד צריך לפנות לחוות דעת נוספת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?