אודה לכם על תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לכם על תשובה
    אדווה
    11/09/2009

שלום! יש לי שאלה,יכול להיות שהפנו אותה לפורום הזה מפורום רפואת נשים אבל לא ראיתי תשובה.
    אני בעלת בעיית עיניים של היפרדות רשתית בעבר וארוזיות בקרנית ויובש.משתמשת בהילוקומוד ודורהטירס ולעיתים בסינטומיצין.התחלתי ליטול גלולות למניעת הריון בלית ברירה.אני די בלחץ שזה לא יזיק לי מבחינת העיניים.יש סיכון כפי שרשום בעלון וכפי שר.עיניים אמר פעם ליובש נוסף עקב שינוי בנוזל הדמעות.השאלה היא האם מהידע שלכם זה רק עניין של להמשיך לשים כמה שיותר מהטיפות למניעת היובש או שמא יכול לקרות מצב שזה לא רק שינוי בנוזל אלא חלילה שינוי בקרנית.תבינו,אני חוששת שיהיו לי עוד "לכלוכים"בראייה(אני לא רואה נקי)ואני חוששת נורא האם זה יכול לקרות או לפי הידע שלכם רק ביובש.אני מתקשה לשוחח עם הרופא על זה ולכן יש כאן אנונימיות קלה יותר..בטח נתקלתם בשאלות מסוג אלה מעוד בחורות..ולא נראה לי שצריך להימנע או להשתמש באמצעים פחות בטוחים...השאלה עד כמה הסיכון כאן כי חשוב לי מאוד לשמור על הראייה .
    וחוץ משה,האם הסינטומיצין וחומרי הגלולה לא מתנגשים?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודה לכם על תשובה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    12/09/2009

אין קשר בין גלולות ליובש או בעיות אחרות בעיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו