האם משקפי צילינדר תומכים בעין חלשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם משקפי צילינדר תומכים בעין חלשה
    יואב
    11/09/2009

בגיל 50 פלוס גיליתי באופן מקרי ביותר שראייתי נחלשה. חשבתי שאני רואה נפלא עד שמשקפי קריאה של חבר היו מונחות על השולחן וכשהרכבתי - גיליתי שהאותיות בעיתון חדות וברורות. משם רצתי לאופטקאי שהודיע חגיגית שאני זקוקה למשקפי מולטי-פוקאל. לראייה מרחוק וקרוב, שעין אחת רואה נפלא והאחרת חלשה ושאם לא ארכיב משקפיים, העיין החלשה תיעזר בבריאה, החלשה תתנוון והבריאה -תיחלש. האם כך הוא הדבר? כי למרחק המשקפיים מטרידים אותי ואני לא חשה בהבדל מלבד נפילות במדרגות ואי שימת לב למכשולים תחת רגליי.. ואילו רק לקרוב - משהו מיזערי, המשקפיים תורמים לאורך היד. האם ההפחדות שלו במקום???!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ ד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    12/09/2009

יש לך אפשרות לשים משקפיים מולטי פוקל אך יש להן קשיי הסתגלות או משקפיים בנפרד אחד לרחוק ואחד לקרוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, אבל לא זה מה ששאלתי

יואב
    12/09/2009

שאלתי: האם במצב של ראייה לא שווה בשתי העיניים, העיין החלשה עשוייה להתנוון כי הטובה בפעולה במקומה, במידה ולא מרכיבים משקפיים? כי גם ללא משקפיים אני רואה טוב למדי למרחק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/09/2009

התשובה היא לא. רק פשוט תראי פחות טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :))

יואב
    13/09/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו