אלרגיה ועדשות מגע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ועדשות מגע
    קרן
    09/09/2007

שלום,
    יש לי אלרגיה לאבק שמתבטאת בגרד בעיניים. אני מאוד רוצה לעשות עדשות אבל בזמנו הרופא אמר לי שאם אני אשתמש בעדשות בזמן שיש לי אלרגיה למשהו אחר אז הגוף עלול לפתח אלרגיה גם לעדשות. יש לי כמה שאלות:
    1. כשאני משתמשת בטיפות נגד אלרגיה הגרד נעלם לכמה שעות, האם באותן שעות יהיה בסדר לשים עדשות? (לצערי אין אף מצב שהגרד נעלם ממש לכל היום, אז ממילא אני מתכננת לשים אותן רק לארועים וכו' ולא באופן קבוע).
    2. ברוב הטיפות כתוב לא להשתמש בעדשות בזמן הטיפול, או לחכות רבע שעה לפחות, ואילו בטיפות שאני משתמשת בהן עכשיו (כרומופטיק) לא כתוב על זה כלום, האם באמת אין בעיה עם זה? (אני זוכרת שבטיפות אחרות שהכילו כרומולין בפירוש היה כתוב על זה). צלצלתי לחברה והם לא ידעו לענות.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ועדשות מגע

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    09/09/2007

צריך להביא לרגיעה מהאלרגיה על ידי טיפול אינטנסיבי במשך מספר חודשים ואז תוכל לנסות להרכיב עדשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

קרן
    09/09/2007

תודה על התשובה, הבעיה שאין אף פעם מצב של רגיעה 24 שעות, למרות שאני משתמשת בנוסף לטיפות גם בכדורים נגד אלרגיה. אז השאלה אם מותר לנצל את אותן מס' שעות שהעיניים מרגישות בסדר (אחרי שאני שמה טיפות) להרכבת עדשות או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    11/09/2007

לא בשום פנים ואופן לא עד רגיעה מוחלטת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי תנסי חיסונים נגד אבק

כפיר בן 21
    11/09/2007

זה ב 70 אחוז הצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו