מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ראיה -צריך ייעוץ מרופא בבקשהרועי20/09/2009
שלום
שמי רועי ואני בן 20.
במשך כל החיים לא ראיתי טוב,ובשנים האחרונות (לאחר חוסר הסתגלות לעדשות רכות וקשות אני מרכיב משקפיים).
מספרים
ימין:3.25+ עם צילינדר -5
שמאל:+1.5 עם צילינדר -2.5
לאחרונה אני סובל מכתמים ונקודות שחורות בראייה,שהרופא אמר לי שאין פתרון לכך וזה ליכלוך שצף בג'ל בעין ושלאט לאט מתרגלים ולא רואים את זה.כאמור התופעה הזאת כמעט שנה ולא רק שאני לא מתרגל לזה,אלא חלה החמרה חמורה וזה מפריע לי בכל כיון שאני מסתכל.
אמא שלי עברה ניתוח קטרט ואולי יתכן שאני יעבור במהשך החיים (לא אמרו לי שאני צריך,אבל לפי מה שאני יודע הבעיה היא תורשתית.
אני קרוב כבר להרים ידיים ולהשלים עם זה שאני לא יראה טוב,אבל רציתי לשאול אם יש פתרון מלא/חלקי?
תודה ושנה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
שרון20/09/2009אתה מרכיב משקפים בפלוס בשל מאמץ בעינים או פזילה שהיתה לך?
כי פלוסים זה בעיקרון לקריאה מקרוב
ואופינו לגילאים קטנים
או למבוגרים בגיל מבוגר שלא רואים מקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ22/09/2009לנקודות בעיניים אין טיפול. לגבי חדות ראייה התאמה טובה של עדשות מגע קשות או משקפיים ייתכן ותיתן לך איכות ראייה טובה אך צריך מישהו איכותי לכך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?