דלקת עיניים מתמשכת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת עיניים מתמשכת
    תומר
    26/09/2009

שלום, מזה כ5 חודשים אני סובל מדלקת עיניים כשבמהלך התקופה היא הלכה וחזרה מספר פעמים.
    תחילה הדלקת הופיעה בצורה מזעזעת של נפיחות רצינית בשתי העיניים אודם מסיבי והפרשה רצינית מאוד. לאחר זמן טיפול מסוים ומספר ימים העין החלימה וחזרה למצב הרגיל והטוב. לאחר כשבוע וחצי לערך העין חזרה להאדים ולאחר מספר ימים גם שוב התנפחה בצורה המזעזעת. שוב נקלחתי לטיפול וכעבור מספר ימים העין חזרה למצבה הנורמלי. בהמשך הדלקת חזרה שוב כשהפעם העין לא היתה נפוחה אך היתה אדומה מאוד במשך כל היום וגירדה בצורה מאוד קיצונית. לאחר טיפול נוסף שוב החלימה ואז הדלקת חזרה שוב. כך קרה מספר פעמים עד הדלקת שאני סובל ממנה היום, שמתאפיינת בזה שכשאני קם בבוקר יש מוגלה רבה בעין והן מעט אדומות, לאחר חצי שעה עד שעה בבוקר העין נהיית לבנה לחלוטין אך עדיין יש הפרשה לא רצינית במהלך היום, בהמשך היום ולקראת בוא הערב העין מתחילה להאדים שוב אך אין זאת בצורה רצינית כמו פעם, בנוסף לכך בדלקת הנוכחית העין עדין צורבת ויש גירוי. ביצעתי מספר בדיקות במהלכן נשללה אפשרות לכלימידיה ובכל הבדיקות נראה כי אין בעיה בעדשות באישונים בקרניתאו בשאר חלקי העין שנבדקו אך נמצא שיש גירוי.
    אם אפשר לאבחן על סמך שלל הנתונים הללו ממה אני סובל ומהו אופן ההחלמה.
    תודה מראש!
    חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת עיניים מתמשכת

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    26/09/2009

ללא בדיקת עיניים אי אפשר לעריך סיבה טיפול ופרוגנוזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו