הבהוב בעיניים וראיית נקודה לבנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבהוב בעיניים וראיית נקודה לבנה
    דניאל
    10/10/2009

שלום, לפני מספר חודשים התאימו לי עדשות למשקפיים ובעין שמאל האופטומטריסט נתן לי רבע מספר גבוה יותר בצילינדר. לאחר מספר ימים של הרכבת המשקפיים התחלתי לראות נקודה לבנה בעין שמאל ותחושה שהיא זזה קצת באופן שלא מתואם עם עין ימין וכמו-כן בחדר חשוך במידה והייתי מרים משהו שמתי לב שיש לי הבהוב בעין שמאל. הפסקתי להרכיב את המשקפיים החדשים מיד אך נראה כאילו נעשה לי נזק בלתי הפיך שכן למרות שעברו הרבה חודשים אני עדיין סובל מהתופעה הזאת. חשוב לציין שרוב הזמן הראייה שלי תקינה בשתי העיניים אבל כמה פעמים ביום תופיע לי הפזילה וההבהוב לעתים רחוקות יותר אך עדיין שם.
    מה עלי לעשות והאם התאמה לקויה של משקפי ראייה מסוגלת בדרך-כלל ליצור כאלו השלכות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדניאל

ד``ר יורם שוחט
    11/10/2009

משקפיים לא יכולים לגרום לתופעה שאתה מתאר.
    עליך לפנות לבדיקה אצל רופא עיניים כדי לבדוק במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך

דניאל
    13/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    13/10/2009

אין לכך קשר למשקפיים זה נובע משינויים בנוזל זגוגית העיניים. פנות לרופא עיניים לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו