כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    לילי
    14/10/2009

שלום. יש לי כאב לוחץ במצח ממש מעל העיניים. סחרחורות לא יכולה לראות טלויזיה ומחשב הרבה זמן - מתחילים הכאבים ולחץ כאילו אני צריכה להתאמץ לראות אפילו עם משקפיים.מרכיבה משקפיים לרחוק 19 שנים .הייתי אצל רופאת עיניים לחץ תוך עיני בבדיקה ראשונה 26 בעין ימין. במדידה שניה 20. יש לי גם הבדל באישונים בחושך. לא הבנתי מה זה פונדוס בשתי עיניים תקין פרט לMNFL סביב הדיסקה בימין. בעבר לפני 7 שנים חבלה בעין ימין עם פגיעה בקרנית. כרגע אני מטופלת בדקסאמטזון במינון נמוך לקראת הפסקת הטיפול. האם זה סימנים של גלאוקומה. מה זה יכול להיות? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• תענו לי בבקשה

לילי
    15/10/2009

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילי

ד``ר יורם שוחט
    15/10/2009

1. הכאב, תחושת הלחץ והסחרחורת אינם קשורים ללחץ התוך עיני שנמצא בבדיקה. ככל הנראה מדובר בהפרעת מיקוד או במשקפיים שאינם מתאימים. בדיקה יסודית אמורה לגלות את הסיבה.

2. פונדוס פרושו קרקעית העין. הממצא שציינת הוא צורה מסויימת של סיבי העצב, וזה נחשב תקין.

3. הדקסאמטזון יכול לגרום לעלייה בלחץ התוך עיני. לרוב זה מסתדר עם הפסקת הטפול בתרופה.

4. אי אפשר לאבחן אם יש גלאוקומה על סמך הנתונים שציינת, ויש צורך בבדיקה יסודית כדי לאבחן האם יש גלאוקומה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה רבה!

לילי
    16/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו