מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשלילי14/10/2009
שלום. יש לי כאב לוחץ במצח ממש מעל העיניים. סחרחורות לא יכולה לראות טלויזיה ומחשב הרבה זמן - מתחילים הכאבים ולחץ כאילו אני צריכה להתאמץ לראות אפילו עם משקפיים.מרכיבה משקפיים לרחוק 19 שנים .הייתי אצל רופאת עיניים לחץ תוך עיני בבדיקה ראשונה 26 בעין ימין. במדידה שניה 20. יש לי גם הבדל באישונים בחושך. לא הבנתי מה זה פונדוס בשתי עיניים תקין פרט לMNFL סביב הדיסקה בימין. בעבר לפני 7 שנים חבלה בעין ימין עם פגיעה בקרנית. כרגע אני מטופלת בדקסאמטזון במינון נמוך לקראת הפסקת הטיפול. האם זה סימנים של גלאוקומה. מה זה יכול להיות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי בבקשה
לילי15/10/2009תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללילי
ד``ר יורם שוחט15/10/20091. הכאב, תחושת הלחץ והסחרחורת אינם קשורים ללחץ התוך עיני שנמצא בבדיקה. ככל הנראה מדובר בהפרעת מיקוד או במשקפיים שאינם מתאימים. בדיקה יסודית אמורה לגלות את הסיבה.
2. פונדוס פרושו קרקעית העין. הממצא שציינת הוא צורה מסויימת של סיבי העצב, וזה נחשב תקין.
3. הדקסאמטזון יכול לגרום לעלייה בלחץ התוך עיני. לרוב זה מסתדר עם הפסקת הטפול בתרופה.
4. אי אפשר לאבחן אם יש גלאוקומה על סמך הנתונים שציינת, ויש צורך בבדיקה יסודית כדי לאבחן האם יש גלאוקומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה רבה!
לילי16/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?