ג'י פי סי ועיניים יבשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'י פי סי ועיניים יבשות
    שנית
    25/10/2009

בס"ד
    שלום וברכה!
    מזה כחמש שנים אני סובלת מבעיה של GPC ועיניים יבשות מאוד, בתחילת השימוש בעדשות הכל היה בסדר לאחר שנה וחצי התחילו הבעיות.. ניסיתי קשות,ויומיות. בשימוש של יומיות העיניים מקבלות את העדשות לכמה שעות ואח"כ מתחילות לגרד, העפעפים העליונות מתנפחות, וGPC שוב נהיה יותר מוגדל,והעיניים דומעות ונהיות אדומות, האם יש פתרון לזה? ויש לזה סוף מתישהו? האם יש תרופה טבעית שיכולה לרפא לגמרי את הGPC?או עדשות מיוחדות שיכולות לעזור לי?
    או תרגילי ראיה? אשמח לקבל מידע על כל הנושא של GPC (הפניה לאתר שעוסק בזה וכו')..
    ד.א לצערי גם הראיה שלי הדרדרה ממש ,ובשנתיים האחרונות בעיקר (אני בת 25) זה אמור לעצור בגיל מסויים??

תודה רבה ! ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'י פי סי ועיניים יבשות

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    26/10/2009

ראשיתכל את חייבת להפסיק שימוש בעדשות מגע למשך מספר חודשים לפחות. נוסף טיפול עם סוגי טיפות שונים יטבו את המצב. הגעת לסוף הדרך מבחינת הרכבת עדשות מגע והאופציות הן משקפיים או ניתוח לייזר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו