מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרכיבה משקפייםענבל26/10/2009
היי קוראים לי ענבל בת 18 מהיותי בת שנה אפילו פחות טופלתי לפזילה בעין ושמתי עדשות מולטיפוקל לשתי העדשות קרוב רחוק נראה לי.
שנה שעברה הרגשתי משהו שונה בראייה כאילו אני מרגישה לא אותו דבר כשיצאתי לבחוץ וגם בבית ובכל דבר שעשיתי ולא ידעתי אם זה קשור לראייה לכן הלכתי לרופא עיניים לאחר שבועיים בערך והחלפתי משקפיים עקב כך.
אחרי שהחלפתי הרגשתי שינוי שאני מרגישה יותר טוב ושכל מה שהרגשתי היה רק בגלל המשקפיים.
זאת היתה הרגשה ממש כמו ניתוק, כמו בעיית דה פרסונליזציה.
לאחר שנה שהרגשתי מצויין הרגשתי שוב את אותה ההרגשה בראייה, כולל תחושת ניתוק.
יש לי כאבי עיניים גם עכשיו בשתי העיניים ואני מרגישה עייפה וחולשה.
עברתי גם התקף חרדה שהוביל לבית חולים ואני מטופלת כרגע דרך הומיאופתיה.
רציתי לדעת אם יש מצב שתחושת הניתוק קשורה לבעיית הראייה שלי.
אודה לך אם תעזור לי,
בתודה ענבל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ26/10/2009אין קשר בין תחושת הניתוק לעיניים. מומלץ בדיקה של ארטרופטיסטית לבירור תפקודי מיקוד ראייה דרך קופת חולים. ההפנייה מרופא עיניים. יש סיכוי טוב שיעזור לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?