מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותעמרי28/10/2009
דבר ראשון אני בן 15 וחצי..
הלכתי לבדיקת ראייה לאחר שהיה לי קשה לראות בטלוויזיה ויצא לי ככה:
בלי משקפיים - ראייה למרחק:
שמאל: 6/10
ימין: 6/20
מספרים בעיניים:
עין ימין: -0.75
עין שמאל: -1
צילינדר: 0.5 בכל עין
שאלות:
רציתי לדעת עד כמה זה גרוע? כי זה ממש לא מציק לי ואני ממש שונא משקפיים..
אני רוצה עדשות, זה יכול לגרום לכך שאני לא יוכל לעשות ניתוח להסרת משקפיים בעתיד?
יחסית לנתונים, יש לי סיכויים טובים לעשות ניתוח לייזר בעתיד?
מה הסיכויים שיחזור לי המספר אחרי כמה שנים שעשיתי ניתוח? אם לא יחזור אני יצטרך משקפיים בגיל 45 ככה?
לאחרונה התעניינתי העדשות ללילה, שנונתים ראייה 6/6 לכמה ימים.. זה אותו דבר כמו עדשות רגילות או שזה הורס את העין ויגרום לכך שאני לא יוכל לעשות ניתוח בעתיד?
יש שיטה שעולה 4800 שקל, שיטת נירוויזן שאורכה כ10 שבועות שעושים תרגילים מול המחשב והם מתחייבים להסרת משקפיים באופן טבעי לחלוטין.. למספרים קטנים מ -1.5 (אני מתאים). זה בלוף?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ28/10/2009המספר נמוך כעת מומלץ משקפיים או עדשות מגע ניתוח לייזר לא לפני גיל 18. יש סיכוי לשינויים במספר בעתיד ולכן נותנים אחריות כך שתיקונים נכללים במחיר הניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדשות לילה
עמרי29/10/2009ומה בנוגע לעדשות לילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ29/10/2009מסוכן לעיניים לא ממליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?