ניתוח לייזר בשיטת PRK

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לייזר בשיטת PRK
    יעל
    28/10/2009

שלום רב, עשיתי בדיקת התאמה לניתוח לייזר, הומלץ לי על שיטת PRK, בבדיקה נאמר לי כי עובי הקרנית שלי היא 460, מס' הדיאופטריות הוא 6, כאשר הוא עלה ב-1 בשנה האחרונה. האם יש לי סיכון מיוחד בביצוע הניתוח בגלל עובי הקרנית?
    לתשובתך אודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לייזר בשיטת PRK

הוספת תגובה

• ליעל

ד``ר יורם שוחט
    29/10/2009

מכיוון שהמספר שלך טרם התייצב (שינוי של מספר בשנה הוא משמעותי) יש להמנע מטיפול בלייזר להסרת משקפיים.

כאשר המספר יתייצב אפשר יהיה לדון בהתאמתך לניתוח. פרט לעובי הקרנית צריך לקחת בחשבון נתונים נוספים כגון מיפוי הקרנית, גודל אישונים ועוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    30/10/2009

קודם כל תודה על תשובתך המהירה!!! ובהמשך לשאלתי - האם יש אפשרות לבצע בדיקה מקדימה אצל רופא עיניים מומחה דרך הקופ"ח, הכוללת בדיקה מקיפה של מיפוי קרנית וכו'? אם כן - במה זה כרוך? וכמה זה בערך עולה? אני מפחדת נורא לסמוך על המכונים השונים המבצעים את הניתוחים שיש להם אינטרס ברור להכניס אותי לניתוח. וכמו כן, האם יש הבדל בביצוע הניתוח דרך בי"ח או מכון פרטי?

אודה לתשובתך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל

ד``ר יורם שוחט
    31/10/2009

1. אפשר לבצע מיפוי קרנית בקופ"ח. מדובר בסוג של צלום.
    2. ניתוחי לייזר להסרת משקפיים מבוצעים רק במסגרת פרטית.
    3. אנא תני לרופאים קצת קרדיט. המכונים לא מבצעים ניתוחים בכל מחיר, ואחוז ניכר מהפונים לבדיקה נמצאים לא מתאימים לניתוח. בכל מקרה לא מנתחים כל עוד המספר לא התייצב. מומלץ גם להמנע מניתוח לפני גיל 20.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו