יובש קשה בעניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש קשה בעניים
    טל
    23/11/2009

שלום,
    אני סובל מיובש בעניים המטשטש מאוד הראייה. זה בא והולך בעיקר אחרי ישיבה ארוכה מול המחשב אך לפעמים גם לאחר שינה או בלי כל סיבה. וזה משתנה לפעמיים בין העניים.
    בהמלצת הרופא ניסיתי תחליפי דמעות רבים (טיפות, משחות, ג'לים), מגבונים, קומפרסים, אך שום טיפול לא "טיפל" בבעיה. הייתה אולי הקלה בתחושת הצריבה אך הראייה עדיין הייתה משובשת.
    רק כאשר טופלתי בטיפות סטרואידים הרגשתי שיפור משמעותי אך כשהפסקתי התופעה חזרה.
    הוצע לי להתקין פלאגים לחסימת התעלות אך אחד הרופאים התנגד בטענה שאם תחיליפי דמעות לא עוזרים - גם פעולה זאת לא תעזור.
    בנוסף לכך הרופא שלי אמר שאף אחד מהמטופלים שלו ושל שאר הרופאים שהוא דיבר איתם לא הצליחו לשפר את מצבם בעזרת התרופה ריסטאזיס היקרה.
    נכון להיום אני משתמש בג'נטיל ושם טיפות למעלה מ10 פעמים ביום ומרגיש שהמצב "סביל" אך ממש לא אופטימלי ומאוד מטריד.

אשמח לדעת האם יש לך הצעה לטיפול נוסף? ואם שימוש בג'נטיל במינון כזה לתקופה ארוכה יכול לגרום נזק בסופו של דבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש קשה בעניים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    23/11/2009

העובדה שסטרואידים עזרו משמע אולי תהליך דלקתי צריך בדיקת עיניים מעמיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, שאלה בהמשך לכך

טל
    23/11/2009

אשמח לדעת איזה סוגי בדיקות צריך לעשות כדי לברר זאת.

תודה רבה מראש.
    טל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    23/11/2009

בדיקת רופא עיניים מומחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו