עזרה בבעייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבעייה
    יניב
    25/11/2009

שלום רב,

שמי יניב. אני מתעסק בתחום של גורמי אנוש. מטעם העבודה שלי עלתה ההבעייה המתוארת בהמשך. אולי מישהו המתעסק ברפואת עיניים או בתחום הדומה לו יוכל לעזור לי. להלן השאלה:

עליי לתכנן עמדת עבודה על גבי רכב, מדובר במשאית או בטנדר, כאשר הכיסא נע על גבי משכך מעלה-מטה עד 10-15 ס"מ. בתוך הרכב, לפני האדם היושב על הכיסא, צריך להיות ממוקם צג/מסך ועליו תצוגה של פריטים או מטרות.

השאלה היא האם הצג צריך להיות מקובע במקום אחד או שהוא צריך לנוע יחד עם הכיסא מעלה-מטה (הכוונה היא למשל, למצב בו האדם והכיסא עליו הוא ינושב "יורדים" לדוגמא 10 ס"מ כלפי מטה, כאשר גם הצג שנמצא לפני האדם "יורד" יחד עם הכיסא 10 ס"מ כלפי מטה)?

אשמח אם תוכלו לענות על השאלה ולספק נימוקים והסברים לבחירה באחת משתי האפשרויות הללו (צג מקובע או צג הנע יחד עם הכיסא).

תודה רבה
    יניב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבעייה

הוספת תגובה

• ליניב

ד``ר יורם שוחט
    26/11/2009

הצג צריך לנוע יחד עם האדם כדי למנוע צורך להתמקד בכל רגע מחדש (נסה לקרוא ספר בנסיעה ברכב כאשר הכביש משובש...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו