שדה ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שדה ראייה
    טטיאנה
    29/11/2009

שלום רב.יש לי בעיה בראיה בעין הימנית.אני מרגישה שהעין רגישה לאור ומשתנה בהתאם לרמת עוצמת האור.בצהריים כשיש שמש אני יוצאת החוצה שדה הראייה שלי מאוד קטן בקוטר של אישון.כמעט עיוורון.אני רואה הכל שחור רק עיגול קטן במרכז.לעומת זאת בערב או בבית בסביבה חשוכה יש לי שדה ראייה אבל אני רואה כתמים שחורים קטנים מפוזרים.חשוב לציין שבבדיקת שדה ראייה אכן ראו שיש בעיה במחיצתו העליונה והאפית של השדה.לדברי הרופא אין לי בעיה בעין (הלחץ תקין)הוא אומר לחזור אליו עוד 3 חודשים על מנת לבדוק אם המצב מחמיר.ולבדוק צורך במשקפיים.לדעתי יש לי בעיה מאוד חמורה וחשוב לציין שהיא קיימת כבר בערך 4 שנים אך רק כשזה החמיר מכיוון שזה רק בעין אחת הרגשתי צורך לפנות פעם נוספת..אני מרגישה ממש חסרת אונים מול הרופא שלי.אני מנחננת בפניו שישלח אותי לעוד בדיקות.למרות שהוא אומר שאין צורך.אשמח לקבל את דעתך לגבי הנושא.....תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שדה ראייה

הוספת תגובה

• לטטיאנה

ד``ר יורם שוחט
    30/11/2009

מכיוון שאת חשה שיש לך בעיה חמורה, ומכיוון שעד עתה לא קיבלת מהרופא שלך מענה לבעייתך, אני מציע שתפני לרופא אחר לשמוע דעתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו