גוף זר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גוף זר
    דנה
    09/12/2009

מזה שלושה ימים אני מרגישה כאילו גוף זר נתקע בעפעף העליון שלי ושורט לי את העין בכל פעם שאני מעפעפת. לעיתים רחוקות אני מרגישה אותו זז, אבללרוב זה מרגיש שהגוף הזר תקוע באמצע העפעף העליון. פניתי לרופא עיניים שהפך את העפעף העליון ובדק באמצעות מכשיר ואמר שאין כלום, למעט אדמומיות קלה. הוא אף "צבע" את העין על מנת לבדוק אם הגוף הזר שקוף, ואמר שאין כלום. אמרתי לו שאני מרגישה את הגוף הזר ממש בקפל של העפעף העליון, אבל הוא אמר שוהמכשיר מגדיל את המקום מאוד אבל לא רואים במכשיר כלום. הוא נתן לי טיפות נגד דלקת עיניים. אני מרגישה את הגוף הזר הזה "מסתובב" לי בעפעף. שאלותיי הן:
    1. האם יש בדיקה מעמיקה יותר מהבדיקה במכשיר המוכר?
    2. האם אני לא מחמירה לעצמי את הנזק (במידה ואכן קיים גוף זר) בעודי משתמשת בטיפות שנתן לי הרופא וממשיכה "לשרוט" לעצמי את העין, רק כדי לברר אם זו אכן דלקת אם לאו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גוף זר

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    09/12/2009

אציין בהערת אגב כי ראייתי תקינה, אינני מרכיבה משקפיים או עדשות מגע, והרופא המליץ לי להשתמש בטיפות "פרד פורטה" (שבמרכיבן יש גם סטרואידים ומכאן החשש שלי משימוש ממושך) במשך שבוע ואם התחושה לא תחלוף, אוכל לשוב אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    10/12/2009

הבדיקה שנעשתה היא הבדיקה הנכונה. אולי יש עוד גוף זר שלא נצפה או זה חלק מדלקת. יש צורך בבדיקה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו