בצקת ברישתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בצקת ברישתית
    אליק
    28/12/2009

שלום רב.
    בחודש אפריל האחרון הובהלתי לבית החולים בשל קרע ענק ברישתית עין ימין.
    עברתי ניתוח בהרדמה מלאה,הרישתית הודבקה בשמן סיליקון,ומסביב חגורה.
    לאחר כחודשיים עברתי ניתוח נוסף הפעם בהרדמה מקומית להוצאת שמן הסיליקון.לאחר שהתלוננתי על ראיה לקויה בעין ימין נאמר לי שבעקבות הניתוח התפתח קאטראקט ולכשיגיע לגודל סביר,יש לעבור עוד ניתוח להסרת הקאטארקט וכך אמנם היה עברתי לפני כחדשיים ניתוח נוסףהפעם קטארקט
    נאמר לי לגשת לאופטומיטריסט להתאים משקפיים, אכן כך עשיתי,ועדיין לא ראיתי ברור בעין ימין.
    בביקורת האחרונה למצב הרישתית סיפרתי לרופא שבמרכז העין אני רואה עכירות.הוא מיד שלח אותי לבדיקת OCT והתברר שיש לי בצקת במרכז הרישתית.
    נתנו לי טיפול תרופתי של טיפות PRED FORTE ארבע פעמים ביום ולבוא לבדיקת OCT חדשה בעוד חודש.במידה וזה לא יעזור ישקלו הזרקה לעין,ובמדה וגם זה לא יעזור ישקלו ניתוח נוסף.
    יש לציין שעין שמאלמתפקדת ורואה מצויין.
    אני על סף יאוש...מה עושים...נא תשובתכם המלומדת.
    בברכה, אלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בצקת ברישתית

הוספת תגובה

• לאליק

ד``ר יורם שוחט
    29/12/2009

המקרה שלך מורכב ולא ניתן לענות לך ללא בדיקה. מציע שתפנה לרופא עיניים נוסף (מומחה לרשתית) לבדיקה יסודית ולקבלת חוות דעת נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו