מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלרגיה בעינייםאפרת04/01/2010
שלום,
בגיל 10 התפתחה אצלי אלרגיה בעיניים, המתבטאת בגירודים ובצריבות ואדמומיות (זה שב וחולף כל עונת מעבר בעיקר באביב ובסתיו), כל הרופאים שביקרתי אצלם טוענים שזו דלקת אביבית ושזה יחלוף עד גיל 18, והיום אני כבר בת21 ואני ממשיכה לסבול מזה.
קיבלתי טיפולים של משחות עיניים וטיפות ושום דבר לא עזר לי חוץ מה-FML והמשחת עיניים מקסיטרול
שיש בהם סטרואידים ולכן לא כל כך ממליצים להשתמש בהם לתקופות ארוכות.
היום הייתי שוב אצל הרופא עיניים והפעם הוא הביא לי כדורים בשם DOXYLIN
הוא אמר לי ליטול אותם במשך שלושה שבועות פעם אחת ביום.
קראתי קצת על הכדורים הנ"ל והבנתי שאלה כדורים למניעת דלקות בדרכי השתן, טיפול בפנים שומניות ועוד...
האם רצוי שאני אקח אותם לטיפול באלרגיה בעיניים?
ומה ההשפעות והתופעות לוואי שיכולות להיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאפרת
ד``ר יורם שוחט04/01/2010התרופה מיועדת לטיפול בזיהום, ואינה מיועדת לטיפול באלרגיה.
אני מניח שהרופא איבחן דלקת בלחמית העיניים או בבלוטות שבעפעפיים ולכן רשם לך את התרופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?