לכבוד הדוקטור שלום רב [דחוף מאוד !]

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכבוד הדוקטור שלום רב [דחוף מאוד !]
    ליאור
    05/04/2007

אני עוד מעט בת 16 , ושנה שעברה בפורים הרכבתי משקפיים לצערי . אני מאוד מזניחה את המשקפיים כי אני יותר מידי מחשבנת לתגובותת של אנשים.
    אומנם כבר אנשים לא צוחקים כלכך על משקפיים כי הרבה כבסר מרכיבים אותם.
    אני לא מזוגלת ואפילו ניסיתי ללכת בחוץ עם משקפיים רק בכתה וכשאני רואה טלויזייה וכאלה.
    מה שרציתי לשאול אני בעלת עיניים כחולות אפרפרות שכידוע מאוד עדינות . האם מותר לי לשים עדשות ? כולם אומרים לי שזה לא טוב ושזה מאוד מזיק לעיניים ואני מאוד מודאגת.
    האופטומטריסט שלי לאחר חצי שנה של הזנחה אמר לי שאני יהיה איתם עוד חצי שנה וכבר שנה וחצי אני איתם יעני בקושי שמה אותם רק שבאמת אני צריכה אני שמה.
    פעם שנייה של ביקור אצלו הוא אמר לי שהעינים צריכות להיתרגל למשקפיים ואני לא מסוגלת נשבעת שאני לא מסוגלת להיות איתם אפילו שאנשים מחמיאים לי .
    אני מאוד מאוד רוצה עדשות אך אני מפחדת מהתוצאות של העדשות בעין ..!
    אז האם אפשר לשים עדשות ומה הסיכון שיכול להיגרם אני חייבת לדעת אם אפשר ..
    תודה & ערב טוב
    ליאור מתל אביב .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    11/04/2007

אין קשר בין צבע עיניים להרכבת עדשות מגע.
    אם את רוצה ניתן להתאים לך עדשות מגע ואין שום בעייה בגילך להתאים רק את זקוקה לאופטמטריסט טוב שיעשה את העבודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו