חוסר מיקוד בראיה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר מיקוד בראיה- דחוף
    תות
    01/02/2010

עברתי לפני שבוע בערך בדיקת עיניים בחנות אופטיקה 7 חודשים אחרי לידה כיון שחשתי שאני לא רואה מספיק ברור, ואכן היה שינוי קל של 0.25 בכל עין, כשאני הולכת ברחוב אני רואה מעולה, חד וברור, ואת כל האותיות הקטנות, אבל כשאני יושבת בחדר ובן אדם מדבר מולי אני מרגישה שאני לא מצליחה למקד במאה אחוז את המבט שלי בו, אבל דברים כתובים אני רואה חד וברור....
    אני בת 23 ומהכרות שלי עם עצמי אני היפוכונדרית, חושבת על כל המחלות....ואני כמעט בטוחה שזה נובע כנראה מפחדים....אני פוחדת מכל מיני מחלות עיניים שגורמות לעיוורון (כמו גלאוקומה וכל הזמן חושבת שאולי יש לי צל בצידי העיניים )חלילה ואולי בגלל שאני כ"כ מתרכזת במה אני רואה ומה לא אני לא מצליחה להתרכז במבט...השאלה אם יכולות להיות עוד סיבות, כמו: אולי המספר לא מדויק, או שיש לי צילינדר ולא ראו בבדיקה, או סתם בעיות ריכוז....
    אנא הרגיעו אותי! 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר מיקוד בראיה- דחוף

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    02/02/2010

שינויי מספר ייתכן אחרי לידה. ומה שאת מתארת זו בעיית מיקוד ראייה. לפנות לרופא עיניים ולבקש הפנייה להערכה אורטופטית ( בדיקת מיקוד ראייה) . הרבה פעמים יינתן תרגול לעיניים והבעייה תיפתר בקלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו