יובש בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש בעיניים
    סיוון
    04/02/2010

שלום רב אני מרכיבה במשך שנים עדשות ראייה
    ויש לי יובש בעיניים
    ואני משתמשת בטיפות ג'נטיל
    לשימוש עם עדשות מגע שממש מקלות ועוזרות
    הבעיה שכול חודש עגול אני ניאלצת להיפרד מקופסה
    יש לי חברה שסובלת מיובש ורופא שלה נתן לה טיפות נידמה לי שמם "ריפרש" ומה שאהבתי זה שכול "מנה" לתוך העין מופרדת בניפרד מה ששומר על סטריליות ואורך זמן של החזקת המוצר.
    שאלה שלי היא : האם ניתן להשתמש בטיפות עיניים אלו למי שמרכיב עדשות מגע על בסיס קבוע ויום יומי כמו שניתן להשתמש בג'נטיל ????
    תודה רבה
    סיון :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש בעיניים

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    06/02/2010

כן את יכולה להשתמש. ייתכן והגעת לסוף הדרך מבחינת עדשות מגע אם לא רוצה משקפיים שקלי ניתוח לייזר. יכולה לפנות אליי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש בעיניים - עזרה

לאה
    07/02/2010

נראה לי מוזר, הרופא שלי אמר לי שאפשר להשתמש בהם יום יום אבל זה יותר יקר מלקנות בקבוק.
    חוץ מזה אם הג'נטיל עוזר לך ואת מרוצה אז למה להחליף? לידיעתך, יש להם גם מיכלים יומיומיים שנקראים היפוטירז (לא סגורה על השם). תבדקי לפני שאת מחליפה.
    מקווה שעזרתי... (-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו