אני לא מבין, אתה יכול להסביר ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מבין, אתה יכול להסביר ?
    עמרי
    06/02/2010

שלום, אני לא מבין כלום בנוגע למצב שלי.. ראשית כל אני בן 16 ולפני חצי שנה התחלתי לראות מתוח והילות הלכתי לרופא והוא אמר שיש לי -1 בעין שמאל, -חצי בעין ימין וחצי צילינדר בשתי העיניים.
    יש לי כמה דברים שמטרידים אותי.. הסבירו לי שההילות והדברים הנמתחים זה הצילינדר.. בכללי אני רואה הרבה יותר טוב בעין שמאל שמאל, אפילו שהמספר בה יותר גדול.. מפה אני לא מבין איך זה יכול להיות? וההבדל ממש משמעותי.
    עוד שאלה, ביום אני רואה מצויין, כמו שראיתי בעבר.. רק שמתחיל להחשיך והשמש יורדת הכל מתחיל להיות מתוח בעיקר מקור אור וכמו שהמקור אור נמתח ככה גם פנים של בן אדם.. ברמה כזאת שאפילו המשקפיים שלי לא מתקנים לי את הראייה!
    ובבית ספר שלי, אני יושב בסוף הכיתה ורואה מצויין, מה שלא נשמע הגיוני יחסית לילד עם מינוס 1 בעיניים! יש לי ילדה בכיתה עם מינוס חצי ומינוס רבע והיא לא רואה אם היא לא יושבת בשולחן הראשון!
    ומן הסתם ביום בכיתה יש שמש אז כל המתיחות מתבטלת... יכול להיות שאין לי בכלל מספר וזה טעות של הרופא ? כי רק הבעית צילינדר מפריע לי זה לא שיש לי איזה טשטוש..
    יש לך הסבר הגיוני למצב? סליחה שחפרתי..

תודה יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשבי

ד``ר יורם שוחט
    08/02/2010

אי אפשר לענות ללא בדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו