זבובונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זבובונים
    אורית
    06/02/2010

שלום, לפני מספר ימים הייתי שרויה בלחץ אדיר ופתאום הופיעו לי זבובונים קטנים בראייה שנעלמו והופיעו אחרי מספר דקות ונעלמו שוב אחרי דקה או שתיים(מאז לא נתקלתי בהם). יש לציין שאני בת 30 ולמיטב ידיעתי לא היה מישהו במשפחה שחווה תופעה דומה (אולי דודה רחוקה והנושא בבדיקה). רצתי למיון ונאמר לי שיש לי החלשות בשתי העיניים של הרשתית שעלולה לגרום להפרדות רשתית. ולשאלתי, האם ניתן להתעוור? האם יש אפשרות טיפול מונע? האם אפשר לחיות עם המצב הזה? האם כדי ללכת למומחה להבדק או שמספיק רופא מקופ"ח?
    תודה רבה מראש,
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זבובונים

הוספת תגובה

• לאורית

ד``ר יורם שוחט
    08/02/2010

לאנשים רבים יש אזורים חלשים יותר בהקף הרשתית, ורובם המכריע לא יפתח הפרדות רשתית.

כאשר יש אזורים שנראה שעלול להתפתח בהם קרע ברשתית אפשר לבצע טיפול מונע באמצעות לייזר. מדובר בטיפול נפוץ ומקובל.

גם הרופא בקופ"ח הוא רופא מומחה.
    ישנם רופאים עם התמחות-על במחלות רשתית. ההחלטה למי לפנות בידייך.

בכל מקרה אין סיבה להכנס לחרדה. כאמור, התופעה קיימת אצל רבים ואין לה השפעה על התפקוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו