צריך יעוץ בנוגע לטיפול בעדשות קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך יעוץ בנוגע לטיפול בעדשות קשות
    יונתן
    18/02/2010

שלום לכולם אני חולה קרטוקונוס בין 23, המצב שלי הוא יחסית יציב אבל החלטתי לפני המון זמן שאני רוצה שיהיו לי עשדות קשות לראיה מייטבית. בקיצור משום מה אני לא מצליח להתרגל לעדשות (זה הזוג השלישי שלי כבר), אנ ישם אותן בעין ואחרי 3 -4 שעות אני מתחיל להרגיש שהן מעייפות אותי וגורמות לי אי נוחות מעיקה.
    אני משתמש בנוזל עדשות של בוסטון. בהוראות כתוב שלפני הרכבה צריך לשטוף ידים בסבון עדין (בהוראות באנגלית כתוב שזה צריך להיות סבון ללא ריח, קרם לחות וכלום בעצם). בקיצור אני משתמש בסבון של כיף וכאלו. כנראה שזה מפגר לשלאול בכלל אבל יש מצב שיש קשר, וצריך להשתמש באיזה שהוא סבון מוכר ?? כבר התייאשתי מלנסות להתרגל לעדשות, יש לי תחושה שהחוסר נוחות ואי היכולת להתרגל לעדשות נובע לא בהכרך מהקושי להתרגל לעדשות של קרטוקונוס, כי אני מנסה כבר יותר מידי זמן ללא שיפור. אם יש למישהו עצה מנסיון, אולי החומרים לא מתאימים וישנם חומרים אחרים, או כל דבר שיכול לעזור אני אודה לו מאוד.. אני על סף יאוש כבר ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ליונתן

ד``ר יורם שוחט
    20/02/2010

אנא הפנה שאלתך לפורום העוסק בעדשות מגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו