אני חושב שמצאתי את הפיתרון לבעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני חושב שמצאתי את הפיתרון לבעיה
    עמרי
    22/02/2010

לא פעם ולא פעם רשמתי פה שאני לא רואה טוב עם המשקפיים, אחרי שנתנו לי מספר מינוס אחד ומינוס חצי, המשקפיים לא ממש עזרו אומנם הגעתי לחדות ראיה 6/6 איתם בבדיקת ראייה.
    כל הזמן הזה סבלתי מהילות, קווים נמתחים בכל שעות היום, בעיקר בלילה.
    עשיתי עדשות מגע אופטיות עם המספר שלי, ראיתי בהם טוב אבל עדיין הכל נמתח.
    אתמול במקרה קניתי עדשות צבע ללא מספר לפורים, היום ניסיתי אותם וגיליתי משהו מאוד מוזר..
    אני רואה בהם בדיוק כמו עם העדשות עם המספר, אותו דבר ! אפילו לקרוא איתם מקרוב יותר קל לי!
    אתה יכול להגיד לי מה זה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    22/02/2010

ייתכן בעיית יובש בעיניים או צילינדר לא מתוקן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר ?

עמרי
    22/02/2010

איך אתה מסביר את זה שאני רואה איתם אותו דבר אם הם ללא מספר? איך זה יכול להיות ?
    ועשיתי מספר בדיקות אצל מספר רופאים, כולם אמרו שיש לי חצי צילינדר.. עדשות מגע אמורות לתקן את הבעיה ללא הוספת צילינדר בגלל משהו עם הדמעות.. זה ממש מוזר ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    23/02/2010

עדשות מגע לא מסוגלות לתקן איכותית חצי צילינדר . לכן במשקפיים רואים מעט יותר טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנת, אני יסביר את עצמי שוב.

עמרי
    23/02/2010

לפי הרופא, יש לי מינוס 1 בעין שמאל ומינוס חצי בעין ימין, חצי צילינדר בשתי העיניים.
    במשקפיים אין לי צילינדר בכלל, רק את המספר ועם המשקפיים אני רואה כמעט אותו דבר מאשר בלי.. הבדל מזערי.
    עם העדשות מגע אני רואה טוב יותר, לא 100%.
    עם עדשות צבע ללא מספר וללא צילינדר, אני רואה אותו דבר כמו עם העדשות מגע בעלות המספר.
    אני מקווה שהבנת ותסביר לי איך זה יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    25/02/2010

לעדשות מגע יש עובי שמתקן תיקון אופטי מסוים וכן שכבת הדמעות מתחת תורמת ולכן ייתכן תיקון של מספר קטן עם עדשות צבע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו