יוסי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יוסי
    יוסי
    01/03/2010

שלום רב,
    לאחרונה עברתי בירור אלרגיה וטסט הראה כי אני אלרגי לאבק. אני מתעורר מדי בוקר עם עיניים יבשות ומתוך רפלקס אני משפשף את העיניים.
    אני יודע ששפשוף עשוי לפגוע בקרנית ולגרום לעלייה בצילינדר בטווח הרחוק (גם אם מאוד רחוק).
    בכל מקרה, רציתי לשאול האם ייתכן כי יש קשר בין האלרגיה שלי לאבק לבין היובש בעין? הציעו לי לקבל חיסון כדי לעשות דה-סנסטיזציה לאלרגיה. האם הטיפול הזה עשוי אולי גם להפחית את היובש בעין שלי?
    תודה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יוסי

הוספת תגובה

• יובש בעין ואלרגיה לאבק - יש קשר???

יוסי
    01/03/2010

שלום רב,
    לאחרונה עברתי בירור אלרגיה וטסט הראה כי אני אלרגי לאבק. אני מתעורר מדי בוקר עם עיניים יבשות ומתוך רפלקס אני משפשף את העיניים.
    אני יודע ששפשוף עשוי לפגוע בקרנית ולגרום לעלייה בצילינדר בטווח הרחוק (גם אם מאוד רחוק).
    בכל מקרה, רציתי לשאול האם ייתכן כי יש קשר בין האלרגיה שלי לאבק לבין היובש בעין? הציעו לי לקבל חיסון כדי לעשות דה-סנסטיזציה לאלרגיה. האם הטיפול הזה עשוי אולי גם להפחית את היובש בעין שלי?
    תודה
    יוסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    03/03/2010

ייתכן קשר. ממליץ בדיקת עיניים מקיפה וטיפול בהם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    02/03/2010

ייתכן קשר. לפנות לרופא עיניים יש טיפות אנטי אלרגיות מצוינות לעיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו