מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!זהר08/03/2010
יש לי שאלה חשובה ואשמח לשמוע ממך תגובה.
הייתי אתמול בבדיקת עיניים במיונים לצבא ועברתי שם בדיקת עיניים מקיפה שבה היה רשום לי כך:
הטרופריה (40 ס"מ)- 4 EXO
אקומדציה- L-9 R-9
קונברגנציה (ס"מ)- 10
ראיה סטריאוסקופית- 9/9
אישהרה- תקין
בסוף הבדיקה היה רשום:
ראיה סוביקטיבית עין ימין- -0.37, עין שמאל 0.37
הייתי שמחה לדעת האם אני צריכה משקפיים?
או האם יש לי פזילה? או עיוורון צבעים? יש אפשרות שלא ראיתי טוב בעקבות עייפות/אנמיה?
תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010איך בעיית ראיית צבעים. יתכן ותצטרכי תרגול אורטופטי בעתיד למיקוד ראייה. ראייה מבחינת חדות לא ברור ממה שכתבת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה אולם...
זהר09/03/2010לא כל כך הבנתי,
יש לי פזילה?, מה הכוונה טיפול אורטופטי?
כרגע יש לי בעית מיקוד ראיה? או בעתיד תהיה לי?
מה יכול לעזור לי כרגע בשביל שכשאגיע לבדיקה חוזרת אני אראה טוב יותר?
יש סיכוי שהתוצאה נובעת מעייפות/ אנמיה/ חולשה/ לחץ?
ושוב תודה :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ10/03/2010טיפול אורטופטי זה תרגילים שניתנים לעיניים ליזוק מיקוד ראייה. לאור ממצאי הבדיקה שלך זה מומלץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש לי פזילה? או שאני בגבול?
זהר11/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ12/03/2010אין פזילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?