מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכירות בקרניתשרון09/03/2010
שלום,
אני סובלת מזה 13 שנים מדלקות עיניים חוזרות. עד לפני כחודש הדלקת הייתה מופיעה רק בעיין ימין. כתוצאה מהדלקות קיימות בעיין ימין עכירויות רבות בקרנית. במהלך השנים נפסלו מחלות עיניים כמו הרפס. צורתן של העיכירויות בקרנית דומות לאדנו וירוס רק שהדלקת חוזרת שוב ושוב וכאמור משאירות עכירויות. במשך השנים אני מטופלת בסטרואידים, ומגיבה להם בצורה טובה (אין לחץ בעין והעכירויות מתבהרות). לפני כחודש החלו להופיע תופעה דומה בעיין שמאל שעד היום הייתה בריאה לחלוטין וכל המתואר כאן לא היה כלל קשור אליה. במהלך השנים הייתי מטופלת אצל בחרי רופאי העיניים בישראל ואף אחד מהם עד היום לא נתן איבחון למחלה המוזרה. יש הטוענים מחלה אוטואימונית? אני חוששת לעייני השמאלית ורוצה לדעת האם מחלה אוטואימונית בקרנית היא הבחנה הגיונית למצבי? האם נתקלת בתופעה שכזו? האם תוכל להמליץ על ממוחה לקרנית? ובכלל מה דעתך בנושא.
תודה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ ד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ09/03/2010צריך לראות את עינייך כדי להחליט מה הטיפול הנכון. את חייבת מעקב מומחה לקרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?