מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימני יתוש??חיים24/03/2010
שלום לדר
בן 25 סכרתי
לפני 5 חודשים הלכתי לרופא עקב סימני יתוש בשדה הראייה בעיין שמאל,לאחר הבדיקה הרופא אמר לי שאין לי קרע ברשתית או משהוא כזה ,וזה קורה בדרך כלל לאנשים שיש להם משקפיים ואין לי מה לדאוג.... וזה קורה עקב "התנתקות "קלה בזגוגית
השאלה שלי היא כזאת לאחרונה אני שם לב שמתחילים לי סימני יתוש חדשים בעין שמאל מה שכמובן מדאיג אותי ,כי אני די לא אוהב תסימן בעין ימין מה שלא התרגלתי עד עכשיו ואני לא מעוניין להתרגל עכשיו לעין שמאל עים סימני היתוש.
1.השאלה מה עושים?
2.האים יש טיפול שמעלים את זה?
3.מה אני יכול לעשות על מנת לצמצם לפחות את הסימנים הבאים?
4.ממה עלי להמנע מבחינת תזונה וכו.. על מנת לשפר למנוע את הסימנים הבאים?
5.מה גורם להתנתקות הזאת חוץ מאלה שיש להם משקפיים?
6. מה זאת אומרת לאלה שיש משקפיים יש יותר סימנים כאלה?מה קורה מבחינת טכנית בעין?
7. אים אני נחוש לטפל בסימנים האלה מה הטיפול שקיים היום לתופעה הזאת?
תודה ,
מצטער על ריבוי השאלות ממש חשוב לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מד"ר דומניץ
ד''ר יובל דומניץ25/03/2010צריך לחיות עם זה צריך מעקב ואם יש שינוי הופעת ברקים או יתושים נוספים לבדיקת רופא עיניים מיידית לפנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
עיניים צורבות ואדומות מה ניתן לעשות?
סיכון לעיניים מתאורת לד חזקה במשרד
קטרקט בעקבות סטרואידים במינון נמוך
בעיה כפילות בראיה לאחר התאמת משקפיים
פלוטרס בגיל צעיר בשתי העיניים
פזילה אצל בת חצי שנה
יובש בעיניים ותחליפי דמעות - טיפות ליובש
עיניים אחרי ניתוח להסרת משקפיים
עדשה תוך עינית עשויה מסיליקון
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?