בעיה שמדאיגה אותי מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה שמדאיגה אותי מאוד
    חסוי
    03/04/2010

אני בחור בן 23 סובל מזה שנתיים מצריבה בעיניים ותחושת אי נוחות אשר גורמת לי למצמץ ולכווץ את העיניים באופן מתמשך.מתוך צורך לסגור אותם
    מה שקורה לי בעצם זה שלקראת שעות הבוקר המוקדמות אני לא חש באי נוחות הזו.. אלא לאחר כמה שעות אני מרגיש מעין תחושת עייפות בעיניים וצריבה ובכך צורך פשוט לסגור אותם!!
    אני מרגיש שמזה שנתיים המצב רק הולך ומחמיר ואני פשוט לא יכול לתפקד כמו שצריך דבר זה מפריע לי מאוד מבחינה חברתית.
    חשוב לציין כי פניתי הרבה פעמים לרופאי עיניים שונים שעשו לי בדיקות ונתנו לי הרבה סוגי טיפות אך לשווא. אני אובד עצות ומתסוכל נא את עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמדאיגה אותי מאוד

הוספת תגובה

• יש לך בעיית יובש בעיניים תתקשר

דודו
    04/04/2010

0505520350 דודו יש לי תרופה ליובש דבר איתי אני יעזור לך אני סבלתי מיובש רציני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    14/04/2010

אין לי הצעות בלי בדיקת עיניים מקיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו