חלודה בקרנית העין-דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלודה בקרנית העין-דחוף
    סיון
    23/04/2010

אתמול הייתי אצל רופא עיניים לאחר שמשהו הציק לי בעין במשך כמה ימים, מה שהציק לי כבר יצא ביום התור לרופא אך בבדיקה הוא אמר לי שיש לי חלודה בקרנית ויש לגרדה...לא הסכמתי כי זה נראה לי מאוד מפחיד, השאלה שלי היא האם זה מסוכן?הבנתי שזה נעשה עם מחט.בינתיים הרופא נתן לי טיפות אנטיביוטיות שלא יהיה זיהום ואמר שיש להוריד את החלודה בהקדם כי היא טריה, למרות שהיא מאוד קטנה, אני לא יודעת מה לעשות זה נשמע לי מאוד מפחיד האם זה ממש מסוכן אם החלודה תשאר? האם הוצאת החלודה מסוכנת בגלל המחט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חלודה בקרנית העין-דחוף

הוספת תגובה

• לסיון

ד``ר יורם שוחט
    23/04/2010

לפי התאור מדובר בגוף זר ("שבב") שחדר לעין ונתקע בקרנית. אם מדובר בשבב מברזל הוא נמס וגורם לחלודה לשקוע בקרנית.
    הטיפול שהוצע לך מקובל ונפוץ. יחד עם זאת, קשה לענות למקרה שלך באופן ספציפי כי יש חשיבות לגודל ולמיקום. באופן כללי אם מדובר במשקע קטן במיקום היקפי אפשר לפעמים להמנע מגרוד החלודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו