עין אדומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עין אדומה
    הדס
    20/05/2010

שלום,
    שלשום בלילה התחילה לי פתאום אלרגיה בעין שמאל, שכללה גירודים חזקים. העין שלי נהייתה אדומה (אולי גם בגלל הגירודים). שמתי כרומופטיק שהרגיע את הגירוד וגם קצת את האודם. בבוקר קמתי עם עין אדומה מאוד וקצת הפרשה. שמתי ויזולין ובמשך כל היום העין הייתה טיפה אדומה.
    היום קמתי עם עין אדומה אבל הרבה פחות מאתמול בבוקר.
    מה אתה מציע שעליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עין אדומה

הוספת תגובה

• המשך

הדס
    20/05/2010

אני גם מרגישה שאני רואה דופק בעין...
    האם אתה מכיר תופעה כזאת?
    זו לא פעם ראשונה. לפני חודש הייתי בבדיקת עיניים מאוד מקיפה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרונה

ד``ר יורם שוחט
    20/05/2010

פני לרופא עיניים לבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

הדס
    21/05/2010

העין במצב הרבה יותר טוב. האדמומיות כמעט עברה.

תופעת ה"דופק" בעין קרתה לי כבר בעבר ומאז עברתי בדיקות מקיפות של העין, בגלל משהו אחר.

באותה עין גילו לי מוקד של כלי דם מסולסלים בהיקף הרשתית, בדקו אותם בצילום ונמצא תקין.
    האם עדיין לדעתך אני צריכה בדיקה ואם כן האם דחוף או פשוט לקבוע תור (זה לוקח זמן...)?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרונה

ד``ר יורם שוחט
    22/05/2010

כעקרון, דלקת חריפה בעין מחייבת בדיקה.

במקרה הספציפי הזה, אם העין נרגעה בינתיים וכרגע אין כל הפרעה, אינך חייבת להבדק (מה גם שעברת לא מזמן בדיקת עיניים מקיפה). אם יש עדיין הפרעה עדיף להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו