תופעה מוזרה מאוד !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעה מוזרה מאוד !
    שחר
    21/05/2010

מאז שאני זוכר את עצמי יש לי משהו מוזר מאוד בעין, אני רואה מין צורה שקופה כזו שהצורה שלה היא קבועה (מזכירה צ' סופית בכתב) כשאני מנסה לעקוב אחריה היא "בורחת" לכל מני כיוונים וכשאני מסתכל למקום מסוים אחר היא קופצת ישירות לאותו המקום. הדבר אינו קבוע ומופיע רק מדי פעם (שמתי לב שזה קורה בעיקר בעת חשיפה לאור והמקום שבו אני רואה אותה הכי הרבה הוא על רקע של שמיים כחולים ומסנוורים ביום קיצי, בזמן צלילה בבריכה עם משקפת על רקע המים או אפילו על מסך המחשב וגם כשאני עוצם את העיניים אני לפעמים רואה אותה אבל רק לאחר חשיפה לאור. שמתי לב שכשאני עוצם את עין שמאל היא נעלמת (או מופיעה על הרקע השחור של העין העצומה) לכן הגעתי למסקנה שהדבר קשור בעין זו. רצוי לציין שהדבר קורה לי מאז שאני זוכר את עצמי (אני בן 18) ומלווה אותי כל החיים. רק רציתי לקבל הסבר רפואי לתופעה המוזרה...

בתודה, שחר 

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעה מוזרה מאוד !

הוספת תגובה

• לשחר

ד``ר יורם שוחט
    22/05/2010

קרוב לודאי מדובר בעכירות עדינה בזגוגית, שהיא הג'ל הממלא את חלל העין. ברוב המכריע של המקרים אין סיבה לדאגה. יחד עם זאת, אם טרם נבדקת רצוי לפנות לרופא עיניים לבדיקה עם הרחבת אישונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו