גרד בעיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד בעיניים
    שני
    23/05/2010

שלום, בעקבות כניסה של רוטב לסלט אל תוך עיני התפתחה דלקת. אני מטופלת כבר 3 ימים בפנימקסן 3 פעמים ביום+פוסיתלמיק פעם אחת בלילה. כרגעיש לי גרד בעין, האם זה נורמלי?, בעקבות מה זה קרה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד בעיניים

הוספת תגובה

• גרד בזווית העינים בצד שקרוב לאזניים

מיכל
    16/11/2012

שלום, בשתי העיניים יש לי הפרשה כסופה בזווית העין בצד שקרוב לאוזניים. פעם בשעה עליי "לנקות" את זה כי נראה מוזר. זה מציק ומגרד. האם יש לך השערות מה זה עשוי להיות ואיך אפשר לבדוק שאכן מדובר בזה. אשמח גם ליעוץ בנושא טיפול אפשרי. תודה רבה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרד בזווית העינים בצד שקרוב לאזניים - תגובה

ד``ר יורם שוחט
    17/11/2012

ככל הנראה מדובר בהפרשה הקשורה בדלקת עפעפיים. פני לרופא עיניים לאבחנה וטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    23/05/2010

ייתכן גרד נלווה. ייתכן והדלקת לא קשורה לרוטב אלא גורם וירלי או חיידקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו