ד"ר דומניץ שלום !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר דומניץ שלום !
    יוסי
    13/04/2007

שמי יוסי ואני מאד מתלבט לגבי ניתוח להסרת משקפיים.
    רציתי בבקשה לשאול ראשית עד כמה באמת מכשיר האלגרטו שברשות רשת קר הרבה יותר מתקדם מהמכשירים של רשתות אחרות ? התשובות שקיבלתי על כך מאחד ממנהלי הסניפים של הרשת נראו לי קצת מוגזמות וקשורות לזה שאין לו שום ידע מקצועי בנושא, לכן בתור המנתח הראשי של הרשת רציתי בבקשה לשאול אותך. לכל רשת כמובן יש את האינטרס שלה לכן כל הרשתות האחרות אמרו שהמכשיר כלל לא משמעותי. אודה לך אם תוכל לענות בכנות.
    בנוסף ראיתי היום כי באתר הזה יש הודעה על כך שגם מרום בזל הצטיידה במכשיר אלגרטו שמבצע ניתוחי epi-k רציתי בבקשה לדעת האם מדובר באותו סוג מכשיר, ומה זה בדיוק EPI-K ? זה נשמע לי די דומה ל LASEK.
    ועוד שאלה קטנה, האם מאחר וניתוחי ה- SUPER PRK מבוצעים ללא כל מגע אדם האם הם בטוחים יותר מניתוחי ה- LASEK ?

על תשובתך אודה,
    שבת שלום !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר דומניץ שלום !

הוספת תגובה

• מד"ר דומניץ

ד''ר יובל דומניץ
    14/04/2007

מכשיר האלגרטו נחשב היום לאחד משני המכשירים הטובים בעולם. יש לו יתרון מבחינת איכות הראייה בלילה ודיוק הטיפול. אין להסיק מכך שהמכשירים ברשתות אחרות נחותים. סך הכל ההבדל בין רמות ואיכות הטיפול בין המכשירים הם קטנות . Epi LASIK זה כמו Super PRK וכמו LASEK כל שיטות אלה הם וריאציות של אותה שיטה בסיסית הקרויה PRK ולהן אותם תוצאות. שיטת הSuper PRK מבוצעת כמעט ללא מגע אדם והיא על ידי טיפול לייזר דו שלבי על פני הקרנית ללא שימוש באלכוהול כמו PRK ו LASEK האחרות פרט ל Epi LASIK בו משתמשים במכשיר מיוחד להסרת השכבה השטחית של הקרנית.
    אין הבדל מבחינת התוצאות בין כל הואריאציות השונות רק הבדל במהירות ההחלמה וסיכוי לזיהומים. ב Super PRK מאחר ואין כמעט מגע אדם הסיכוי לזיהומים נמוך יותר. הבטיחות של כל הואריאציות גבוהה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו